Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Allt om bilar>Bilnyheter

Publicerad 6 okt 2019 09:30

En tradition fortsätter i The Fast and the Furious

1/2

2/2

En av The Fast and the Furious traditioner fortsätter eftersom Dominic Toretta använder sig av en Dodge Charger, specialbyggd. Den har fångats på video under inspelningarna i Tbilisi, Georgien, en av inspelningsplatserna för Fast and the Furious 9.

The Fast and the Furious är listad som en av de 12 bästa bilfilmerna någonsin och nästa år har den nionde filmen i serien premiär. 

För en tid sedan skrev vi om att den orange Toyota Supra som var med i den första filmen gör sin återkomst i The Fast the Furious-filmerna. Den fångades på video under inspelningen av The Fast the Furious 9 när inspelningsteamet var i Tbilisi, Georgien. Även en av filmernas stora traditioner fortsätter.

Skräddarsydd modell

Dominic Toretto (spelas av Vin Diesel) brukar köra en Dodge Charger. Den här gången använder han han sig av en trimmad Dodge Charger SRT Hellcat Widebody med några visuella förändringar som inspirerats av Dodge Challanger SRT demon. 

Den skräddarsydda modellen kommer ha en mittmotor som är synlig genom bakfönstret och är positionerad precis bakom framsätet. 

Dessutom medverkar enligt Carbuzz en Dodge Charger årsmodell 1970, och även antingen en Chevrolet Nova eller Chevelle. 

Nedan ser du när Radio Free Europe/Radio Liberty har filmat från inspelningsplatsen där en biljakt utspelar sig.

https://youtu.be/JUB_o7a9nZo