Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Alla nya bilar 2018 – 88 modeller

Det har hänt – och händer – mycket i bilvärlden 2018 och bilmärke efter bilmärke presenterar nya modeller som ska säkra varumärkets framtid.

 

Många, viktiga bilmodeller blir det. 88 stycken till att börja med – och här hittar du dem, listade i alfabetisk ordning från A till V.

 

Scrolla neråt och få koll på bilåret! Så fort en ny bil av betydelse presenteras lägger vi till den – och så fort bildbevis dyker upp på hemliga modeller adderar vi det till deras redan presenterade text. Tipsa oss gärna på alltombilar@expressen.se!

a

1. Alfa Romeo stor sedan

Giulia är en försmak av vad Alfa Romeo kommer med på sedan-fronten.

Foto: AP TT

Redan när Alfa Romeo utvecklade sin nya plattform Giorgio var siktet inställt på att bredda modellprogrammet rejält. Giorgio fungerar bra i en bil som Giulia, väldigt bra, men under 2018 får vi se om plattformen också räcker till för en större sedan. Alfa Romeo stekte kombiversionen av Giulia tidigt och troligen blir det inte heller en större kombi. En ytterligare variant skulle vara en coupé. Konkurrenter till den stora sedanen – som vi inte vet namnet på ännu – är Mercedes E-klass, BMW 5-serien och Jaguar XF. Ett trumfkort är den mycket fina V6-motor på 503 hästkrafter.