Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Allt om bilar>Bilnyheter

Publicerad 13 jun 2019 13:28

Åkte kundvagn bakom A-traktor – två skadade

A-traktorn drog, enligt uppgift till polisen, runt ungdomarna i en kundvagn. (Bilden har ingenting med olyckan att göra.)

A-traktorn drog, enligt uppgift till polisen, runt ungdomarna i en kundvagn. (Bilden har ingenting med olyckan att göra.)

Foto: KVP/Expr

Två tonåringar åkte i en kundvagn bakom en A-traktor utanför en skola. Ögonvittnen uppger att den därefter vält och att ungdomarna ramlat i marken, enligt SVT Jönköping.

Olyckan inträffade vid Junkaremålsskolan i Tranås strax innan klockan 11 på torsdagen. De två tonåringarna har förts till sjukhus - en med befarad hjärnskakning och den andre med en armfraktur.

”Olyckan ska ha skett efter att de tolkat bakom en A-traktor med en bogserlina fäst mellan fordonet och kundvagnen. I en kurva har kundvagnen åkt in i en trottoarkant och vält, det hela ska ha skett i låg hastighet”, skriver polisen.

– Vi har tagit A-traktorn i beslag och en förundersökning om vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik har inletts. Men ingen person är frihetsberövad, säger Thomas Agnevik till SVT Jönköping.