ANNONS
X
EXPRESSEN.SE

7 hemliga bilmodeller du inte borde få se än

Inför sommaren och höstens stora bilsalonger runtom i världen jobbar biltillverkarna hårt med sina nya modeller. Flera av dem har nu installerat sina testteam på Nürburgring där också vår spionfotograf plockat fram de allra största objektiven.

Bland bilarna som fastnat den senaste tiden märks flera nya, fräcka sportbilar från Aston Martin och – förstås - helt nya Hyundai Kona.

Foto: Andreas Mau Carpix / ANDREAS MAU CARPIX

1 av 7

1. Jaguar E-Pace

Kommentar: F-Pace ska som bekant få en lillebror och vad passar väl bättre än att då lägga sig tidigare i alfabetet. Jaguar E-Pace liknar förstås sitt större syskon en hel del till utseende. E-Pace ska konkurrera med storsäljare som Audi Q3 och BMW X1 och då F-Pace fått en flygande start på sin försäljning kan vi räkna med att även E-Pace kommer att sälja bra. Drivlinan blir Jaguars fyrcylindriga motorer på två liter och då både diesel och bensinare. Vad gäller elektrifiering vet vi också att Jaguar planerar för nya elbilen I-Pace, en bil som kommer att likna E-Pace. Nytt i E-Pace blir Jaguar Incontrol Pro Infotanment och det ska bli spännande att se hur Jaguar väljer att utveckla sin instrumentering. Ryktet säger att Jaguar planerar lansering redan till sommaren men garanterat till bilsalongen i Frankfurt i september.1 av 7