Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

7 hemliga bilar – som du inte borde få se än

Trots allt snack om elbilar och miljöbilar så storsatsar flera tillverkare på dyrare prestandabilar. Det ser vi inte minst på veckans stora skörd av bilder från vår spionfotograf.
Flera nya modeller testas just ju på racerbanan Nürburgring och det handlar om supersportbilar med närmare 600 hästkrafter under huven.
Ja, och så en värstingvariant av Hyundai i30 på det.
Här är sju nya bilmodeller som är på gång just nu.

1. BMW X7

Foto: Carpix

Kommentar: Under bilsalongen i Frankfurt i höstas fick vi se en konceptbil från BMW på en bilmodell liknande nya X7. Och vi har också sett några spionbilder på BMW:s prototypbild. Nu är det dags för nästa steg för nya X7. Nya X7 har också tappat en del av sin maskering och ser väldigt "färdig" ut. Vi kan se att BMW tar ytterligare digitala kliv vad gäller instrumentbrädan och att BMW satsar lite extra för att göra X7 lyxigare.Tanken är att BMW ska konkurrera med sjusitsiga Mercedes GLS och stora Range Rover. Plattformen är en längre variant av CLAR som används för 7-serien, nya X5 och 5-serien. CLAR används i praktiken för alla modeller från 3-serien och uppåt hos BMW. Under huven väntas det bli sex- åtta- och till och med tolvcylindriga modeller, inklusive laddhybrider. Det blir produktionsstart redan i år vilket betyder lansering så snart som 2019.