Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Allt om bilar>Bilnyheter

Publicerad 5 dec 2019 07:00

Usch! Här släcks bilbranden med brun skit ur tankbil

Ett riktigt skitjobb, om vi får säga så!

Ett riktigt skitjobb, om vi får säga så!

1/2

Foto: THISISBUTTER

2/2

Foto: THISISBUTTER

När det är brådis och brandkåren inte kan komma på stört, då får man ta vad skit som helst för att hejda lågorna.

Antalet videos som har sitt ursprung från Ryssland och som visar alla möjliga sorters tokigheter både på och bredvid vägen verkar komma från en outsinlig källa. Vi har sett allt från aggressiva beteenden i trafiken till totalt galna omkörningar och i princip allt där emellan.

Men vad vi vet har vi aldrig sett något liknande. Kanske inte ni heller? Det är som man brukar säga, nöden har ingen lag. 

Källan är Carscoops och enligt artikeln så var det en BMW X6 som befann sig någonstans i staden Samara som ligger sydost om Moskva.

https://www.youtube.com/watch?v=xQL7UGCST5k&feature=emb_title

Sprejade brun sörja

Föraren till bilen märkte att det började ryka under huven och var tvungen att stanna, han försökte få hjälp av brandkåren men eftersom elden redan hade fått fäste så blev situationen än mer desperat. Han var tvungen att försöka få vilken hjälp som helst.

Då passerade en lastbil med en stor tank baktill. Om det var en avloppsreningsbil eller något annat förtäljer inte historien. Men om man tittar på den bruna sörjan som kommer ur den grova slangen så tar vi för givet att sörjan härstammar från något slags avlopp.

Oklart hur det gick 

När det slår upp stora lågor under huven på en fin BMW X6 så krävs extraordinära insatser, och det är väl just precis det ni kan se i videon. Vad som hände sen får vi aldrig veta, men förhoppningsvis lyckades de släcka branden.

Om man får gissa lite så kan man tänka sig att saneringsjobbet efteråt helt plötsligt blev dubbelt så jobbigt för den stackaren som behöver utföra det.