Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bilen blir som ny med oväntat knep – gratis

Vill du ha en ren och ”ny” bil helt gratis?

Och dessutom slippa andas in gifter.

Olivolja är lösningen!

https://www.youtube.com/watch?v=z-kk1BKzuVc

”Crazy russian hacker” kallar sig en kille från Ryssland med egen populär Youtube-kanal där han tipsar om allehanda matnyttiga saker. Detta tips är så bra att vi måste dela det.

Alla som har bil vill så klart att den ska vara så snygg och ren som möjligt, även på insidan. Därför använder vi oss av speciella puts- och rengöringsmedel fyllda med kemikalier.

Crazy russian hacker menar att det är helt onödigt. Dels är det dyrt och dels är det giftigt att andas in. Även efter avslutad tvättning fortsätter ångorna dunsta i bilvärmen.

Smörj in instrumentbrädan

Tipset är i stället olivolja, som de flesta av oss har hemma ändå. Endast det och ett par näsdukar behövs. Häll lite grand på en näsduk och smörj in instrumentbrädan, insidan på dörrar (där läder finnes) liksom mittenpartiet mellan stolarna i framsätet som oftast också är skinnklätt.

Torka sedan av överflödig olja med den andra servetten. Resultatet blir både rent och glansigt. Och lädret som nytt när det suger åt sig av oljan. Dessutom, 100 procent naturligt. Och doftar gott.

PRENUMERERA PÅ ALLT OM BILAR

Annons: