Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Allt om bilar>BEGAGNADE BILAR

Publicerad 25 okt 2017 16:07

Roligast på Blocket – se Christians galna bilannons

För att förstärka känslan som Hollywood-regissören Michael Bay förmedlar i sina filmer har Christian klippt in en stridshelikopter på bilden i sin annons. Men han är noggrann med att upplysa om att bilden är ett montage.

För att förstärka känslan som Hollywood-regissören Michael Bay förmedlar i sina filmer har Christian klippt in en stridshelikopter på bilden i sin annons. Men han är noggrann med att upplysa om att bilden är ett montage.

Foto: Blocket

Många nöjer sig med att sälja bilen när de är missnöjda.

Sen finns det ägare som är så förbannade att de tar sig tiden att bygga hemsidan "dinskitbil.se" för att slippa eländet.

Nu hoppas Christian på att bli av med Skodan "som låter som en helikopter". 

Christian är inte lite bitter över att han har elva månader kvar på sitt privatleasingavtal på sin Skoda Octavia RS. 

I sin Blocketannons har han gett bilen modellnamnet "Michael Bay-Edition". Men det är inte på grund av att han tycker att den platsar som flyktbil i någon episk Hollywoodfilm. Tvärtom handlar det om det irriterande missljudet som tagit honom fyra verkstadsbesök att hitta orsaken till. 

"Just den här bilen är även utrustad med ett så kallat Michael Bay-läge vilket gör att det låter som du har en helikopter i kupén när du kör i mer än 70 km/h", skriver han i annonsen. 

LÄS MER: Argast på Blocket – se Reines roliga annons 

"Däcken skickar röksignaler"

Men problemen slutar inte där. 

"Bilen har även andra härliga funktioner, som varnande om felaktig dörrkontakt lite när den känner för det och en stereo som stänger av ljudet av sig själv. 

Det här är bilen som fullkomligt älskar att besöka verkstaden, för så fort den lämnar så har den hittat på en ny anledning till att åka dit. Byts strålkastarspolarpumpen så sitter stötfångaren på sniskan. Lackas taket om så kommer bilen tillbaka med en fläckig interiör och hologram efter roterande polermaskin", skriver Christian och fortsätter:

"I övrigt är bilen lugnt körd, det är svårt med något annat eftersom de fabriksmonterade Bridgestone-däcken börjar skicka röksignaler om du skulle få för dig att släppa lös de 220 hästarna på ett av framhjulen".

LÄS MER: Ville sälja bil – råkade ut för senapstricket 

Har byggt hemsida till bilen

Låter det fortfarande inte som ett kap? I så fall har Christian några sista säljargument för att övertyga dig.

"Så vad väntar du på? Har du längtat efter att hyra en bil som erbjuder dig flera tillfällen att gå upp i ottan, för att köra in till en verkstad och dricka blaskigt kaffe medan kundmottagaren ska förklara att du har hittat på problemen med din bil, i en organisation där ingen tar ansvar för något", skriver han. 

Sedan uppmanas den som vill ha mer information om bilen att klicka sig in på www.dinskitbil.se. Och den som gör det blir inte besviken. Christian har nämligen tagit sig tiden att bygga en fullt fungerande hemsida som deklarerar:
"Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av skitbilar i fin förpackning. För att matcha bilarna har vi en lika sketen eftermarknad. Vi kallar konceptet ’Dass Auto’".