Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

10 bra begagnade bilar i vår

Ny- och begagnatförsäljningen är het i Sverige våren 2017. Bland de stora nyheterna finns en rad bra köp som vi tipsat om de senaste veckorna.

Och det finns också ett par riktigt bra begagnataffärer att göra för dig som är på hugget. Här har vi listat tio bra begköp våren 2017 – allt från stora Volvo XC90 till lilla Ford Fiesta. Här ryms också en riktig överraskning – en sexsitsig bil som är väldigt udda.

2. Toyota Auris 2012

Pris: cirka 90 000 kronor

Kommentar: Toyota presenterade Auris redan 2007 och den första generationen fanns under fem modellår. Auris fanns på den tiden inte som kombi men för den som vill ha en femdörrarsbil med bra kvalitet är det här ett fint alternativ. Körglädjen är inte den bästa – om du inte tillhör de som skrattar hela vägen hem från Bilprovningen. För Toyota Auris är en bil som har väldigt få för modellen typiska fel. Auris försågs 2010 med en hybdriddrivlina från storebror Prius och ett tips är att hålla sig till den eller till de rena bensinmotorerna då dieslarna har haft något fler problem genom åren. Toyota har överlag varit svårflirtade vad gäller dieslar och bara byggt dem för att kunna hänga med hyggligt i Europa.Till hela listan