Expressens nyhetsapp finns både för Android, iOS och Windows Phone.Expressens nyhetsapp finns både för Android, iOS och Windows Phone.
Expressens nyhetsapp finns både för Android, iOS och Windows Phone.
Funktionen "Dina nyheter" håller reda på vad som hänt sedan du besökte oss sist.Funktionen "Dina nyheter" håller reda på vad som hänt sedan du besökte oss sist.
Funktionen "Dina nyheter" håller reda på vad som hänt sedan du besökte oss sist.
Via funktionen "mest lästa" har du alltid koll på våra populäraste och mest lästa nyheter.Via funktionen "mest lästa" har du alltid koll på våra populäraste och mest lästa nyheter.
Via funktionen "mest lästa" har du alltid koll på våra populäraste och mest lästa nyheter.
Via vår app får du enkelt och snabbt tillgång till alla Expressen TV:s program, klipp och livesändningar. Vid stora nyhetshändelser sänder Primetime alltid live.Via vår app får du enkelt och snabbt tillgång till alla Expressen TV:s program, klipp och livesändningar. Vid stora nyhetshändelser sänder Primetime alltid live.
Via vår app får du enkelt och snabbt tillgång till alla Expressen TV:s program, klipp och livesändningar. Vid stora nyhetshändelser sänder Primetime alltid live.
Bidra till nyhetsarbetet! Genom att enkelt höra av dig till Expressen på 71717 kan du hjälpa oss att hitta nyheter!Bidra till nyhetsarbetet! Genom att enkelt höra av dig till Expressen på 71717 kan du hjälpa oss att hitta nyheter!
Bidra till nyhetsarbetet! Genom att enkelt höra av dig till Expressen på 71717 kan du hjälpa oss att hitta nyheter!
Via appen är det enkelt att ladda upp bilder eller filmer när du varit på plats vid en händelse.Via appen är det enkelt att ladda upp bilder eller filmer när du varit på plats vid en händelse.
Via appen är det enkelt att ladda upp bilder eller filmer när du varit på plats vid en händelse.
Målservice är en av flera tjänster i Expressens app.Målservice är en av flera tjänster i Expressens app.
Målservice är en av flera tjänster i Expressens app.
I Expressens app kan du alltid hitta den aktuella tv-tablån.I Expressens app kan du alltid hitta den aktuella tv-tablån.
I Expressens app kan du alltid hitta den aktuella tv-tablån.
Väder är en annan av flera tjänster i appen, förutom målservice och tv-tablå.Väder är en annan av flera tjänster i appen, förutom målservice och tv-tablå.
Väder är en annan av flera tjänster i appen, förutom målservice och tv-tablå.

Läs Expressen i mobilen

Publicerad

Det är enkelt att läsa Expressen.se i din mobil.
Gör så här:
Skriv in expressen.se i din mobils webbläsare.
Vill du läsa GT skriver du gt.se
Vill du läsa Kvällsposten skriver du kvp.se

Du kan också prova våra appar:
Iphone: www.expressen.se/iphone
Android: www.expressen.se/android
 Windows phone: www.expressen.se/windowsphone

Du kan spara adressen till mobilsidan som ett bokmärke i din mobil, så slipper du skriva in adressen nästa gång.

Sms med länk
Vill du att vi skickar ett SMS till dig med länk till mobilsidan gör du så här:
Expressen: Skicka ett sms med EXP SAJT till nummer 72200
GT: Skicka ett sms med GT SAJT till nummer 72200
Kvällsposten: Skicka ett sms med KVP SAJT till nummer 72200

Det krävs att du har en mobil med stöd för mobilt internet, vilket de flesta mobiltelefoner har i dag. Saknar du rätt inställningar så kontakta din operatörs kundtjänst.

Kostnaden för att surfa mobilt beror på din operatörs taxa för datatrafik.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag