Supermodellen Ashley Graham tandemammar nu sina söner. Foto: STELLA PICTURES

Supermodellen Ashley Grahams kamp för att tandemamma sönerna: ”Många tårar”

Supermodellen Ashley Graham välkomnade tvillingarna Malachi och Roman i januari.

Men att amma pojkarna samtidigt har inte varit enkelt för trebarnsmamman.

Thérèse Bilby

Tandemamning är när man ammar flera barn åt gången, till exempel när man har tvillingar, trillingar eller syskon. För supermodellen och tv-stjärnan Ashley Graham, 34, har det krävts en hel del tårar och hjälp från sin doula att lära sig. För att amma två barn är - bokstavligen - dubbelt arbete.

På Instagram visar nu Graham en ärlig bild av när hon ammar de fyra månader gamla pojkarna Malachi och Roman, som hon delar med maken Justin Ervin. Paret är också föräldrar till en 2-årig son som heter Isaac.

https://www.instagram.com/p/CdMizXiLqyb/

I sina Stories har hon även publicerat en bild där hon sitter i en stol och ammar. Sönernas huvuds stöds av kuddar.

”Min normala position när jag tandemmatar pojkarna”, skrev hon. ”Det här tog mig flera veckor av försök/misstag och massor av tårar. Min doula, som också är amningskonsult, var så snäll och varsam mot mig när hon hjälpte oss alla tre att komma på hur vi skulle göra detta tillsammans .”

Nyligen hyllade Graham även sin kropp efter förlossningen. På Instagram skrev hon: ”Hej, nya mage. Vi har gått igenom mycket. Tack”.

Ashley Graham har varit gift med regissören Justin Ervin, 32, sedan 2010. Paret fick sitt första barn i januari 2020 och de efterlängtade tvillingarna Malachi och Roman föddes i början på januari 2022. 

https://www.instagram.com/p/CZzcCcXl5sH/

LÄS MER: Ashley Graham hyllar sin kropp efter förlossningen 

LÄS MER: Min bebis vill amma HELA tiden! Vi förklarar varför