Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
I början av DeeDee Paulssons graviditet blödde hon så mycket att hon var övertygad om att hon hade fått missfall. Det tidiga ultraljudet visade dock tre fostersäckar.I början av DeeDee Paulssons graviditet blödde hon så mycket att hon var övertygad om att hon hade fått missfall. Det tidiga ultraljudet visade dock tre fostersäckar.I början av DeeDee Paulssons graviditet blödde hon så mycket att hon var övertygad om att hon hade fått missfall. Det tidiga ultraljudet visade dock tre fostersäckar.
I början av DeeDee Paulssons graviditet blödde hon så mycket att hon var övertygad om att hon hade fått missfall. Det tidiga ultraljudet visade dock tre fostersäckar. Foto: Jannice Eklöf

DeeDee, 28, bar på trillingar – ett av fostren dog i magen

Premium Hon åkte in till sjukhuset för att bekräfta att det väntade barnet gått förlorat, men det var inte alls det besked DeeDee Paulsson mottog av läkarna. Två hjärtan slog för fullt i magen, men där fanns också innehåll i en tredje fostersäck vars tillstånd var oklart. I några veckor fick DeeDee vara en blivande trillingmamma, innan det konstaterades att en av enäggstvillingarna gått förlorad.

Hemma hos familjen Paulsson/Carlsson är det full fart. Äldsta barnet Dylan blir snart sex år, Tuva-Li har fyllt fyra och tvillingarna Othilia och Hardy står inför sin allra första födelsedag.

Mamma DeeDee och pappa Ted hade bestämt sig för att utöka familjen med ett barn till innan Dylan och Tuva-Li blev större. Ted ville ha tre barn medan DeeDee kunde tänka sig fyra och när graviditeten väl var bekräftad berättade DeeDee för sin sambo att hon hade en känsla av att det skulle bli två barn.