Dotterns behov gick först – här ammar bruden mitt i sin egen vigsel

Iklädd bröllopsklänning och redo att bli fru avbröts Christina Torino-Benton mitt i sin egen vigsel när dottern Gemma var hungrig. Det fanns bara en sak att göra – sätta sig och amma förstås!

Christina Torino-Benton och hennes blivande make Danny var mitt uppe i sin vigsel då deras nio månader gamla dotter Gemma blev hungrig. För Christina spelade det ingen roll att hon stod i brudklänning på väg att säga ja till sin fästman, dotterns behov gick först och hon satte sig ned för att amma mitt i ceremonin.

– Jag var tvungen att få det att funka, säger Christina till Huffington Post.

Bröllopet ägde rum den 18 juni 2016 i en katolsk kyrka i Quebec, Kanada, och det var ingen av de närvarande i kyrkan som höjde på ögonbrynen åt brudens tilltag.

 

– Gästerna på mitt bröllop var inte förvånade över att jag ammade mitt i vigseln eftersom jag ofta matar Gemma framför dem.

För bröllopsfotografen Lana Nimmons blev det ett utmärkt fototillfälle.

– Det här var den första ammande bruden jag fotograferade och jag var så glad över det. På bröllopsdagens morgon när vi skulle ta brudfoton började Gemma gråta. Hon var väldigt hungrig och dessutom var det väldigt varmt. Jag frågade Christina om hon ville ta brudfotona medan hon ammade. Hon sa ja och jag såg i hennes ögon hur lycklig hon var, säger fotografen till Scary Mommy.

Efteråt lade den nygifta Christina upp bilden i Facebook-gruppen Breastfeeding Mama Talk. Hyllningarna till inlägget lät inte vänta på sig och flera andra kvinnor visade hur de iklädda brudklänning ammade sina barn.

Hurra för offentlig amning eller flaskmatning – när som helst, var som helst!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + Meraki body wash & lotion för 199 kr. Köp nu!