Kvinnan blev ombedd att "skyla sig" när hon ammade… så det gjorde hon!

Tyvärr finns det fortfarande vissa som inte kan hantera kvinnor som ammar. Skönt då med mammor som lyckas med konsten att sätta dessa förlegade personer på plats.

N

i vet det där med att ge svar på tal? Hur det briljanta svaret en tänkt ge aldrig infinner sig i tid. För trebarnsmamman Melanie Dudley kom det dock i precis rätt stund. Hon var på restaurang och ammade sitt barn när en för henne okänd man plötsligt kom fram och bad henne att skyla sig.

Så det gjorde hon.

Utan ett ord tog hon babyfilten och la den över sitt eget huvud samtidigt som hon lugnt fortsatte amma. Hur briljant?

Melanie tog mannen på orden och "skylde sig" när hon ammade. Foto: Privat

Efter att en vän till Melanies familj delat bilden på Facebook (med Melanies tillåtelse) har den fått 225 000 delningar. Så ja, hon lyckades verkligen ge svar på tal.

Sugen på att uppdatera barnens garderober? Missa inte vårt fantastiska shoppingevent i Stockholm den 15 september! Med märken som Livly, Gardner and the Gang, Mrs. Mighetto och Garbo&Friends. 30-70% rabatt på allt!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!