8 grejer vi saknar när vi ammar (var är fjärrkontrollen?!)

Hur man väljer att mata sitt barn är upp till varje mamma, men de kvinnor som ammar kan säkert skriva under på några av dessa punkter. Här är 8 grejer vi saknar när vi är mitt uppe i amningsperioden.

1. Fjärrkontrollen

Varför lyckas man alltid sätta sig så att fjärrkontrollen är utom räckhåll när man ska amma och kolla favvoserien samtidigt?! Inte vågar man sträcka sig efter den heller, av risk för att störa den ätande knodden.

 

2. Snygga BH:ar

Okej, hur sexig känner man sig egentligen i en praktisk bomulls-BH med fuktigt amningsinlägg i? Prisa dagen då man kan köpa en sexig variant. Med bygel!

 

LÄS OCKSÅ: 12 vackra bilder på mammor som flaskmatar sina barn

3. Att äta med kniv och gaffel

Hand upp alla som äter minst en måltid per dag med en hand (samtidigt som bebisen suger i sig all energi du just fått i dig).

 

4. Handsfreen

Huuuuur är det möjligt att handsfreen alltid är borta när man som mest vill snacka med en kompis under amningsstunden?! Att man dessutom har världens mest förvirrade amningshjärna gör inte letandet lättare.

 

PERFEKT WEBBKURS FÖR SMÅBARNSFÖRÄLDRAR: Få mer tid i vardagen

[adSpace placement="manual"]

5. Opraktiska kläder

Amningslinnen eller kläder med knappar, omlottsnörning och dragkedjor är det enda som funkar om man inte är beredd på att köra en liten striptease när bebisen skriker efter mat. Hur mycket längtar man inte till den dagen då ungen accepterar puré och man får klä sig hur man vill igen?!

 

6. Ögonkontakt

Seriöst – är det en enda människa som ser en i ögonen när man har gigantiska amningsbröst?!

 

7. Torra tröjor

Har bröstmjölken superstyrka, eller?! Man kan nästan tro det med tanke på att den lyckas bryta sig igenom amningsinläggen och BH:n och orsakar två stora blöta fläckar utanpå tröjan. Typ alltid.

 

FÖR ALLA MODEÄLSKANDE MAMAS:

8. Att sova på mage

Känslan den dagen då man får sova i vilken ställning man vill:

 

För fler underhållande eller gripande artiklar, följ oss på Facebook!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!