Foto: Martina Ankarfyr

Watermelon sorbet med "kärnor"

Busenkel och smaskig sorbet med smak av fräsch vattenmelon.

6-8 glasspinnar.Du behöver:

En halv vattenmelonPressad saft från 1 limeCa 1 dl mörk choklad, hackad i bitar stora som vattenmelonfrön

Gör så här: 

1. Gröp ur fruktköttet ur melonen och ta samtidigt bort alla kärnor. Skär fruktköttet till småbitar och frys in tills konsistensen är fast, i cirka 2 timmar.

2. Mixa melonköttet och limesaften i matberedare eller mixer.

3. Blanda genast i den hackade chokladen, häll upp i pinnglassformar och placera på en plan yta i frysen. Efter cirka 3 timmar är de klara.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hudvård & molnlampa för endast 159 kr. Köp nu!