"Vill du bli min dotter för alltid?" Det här är det finaste frieriet vi sett :-)

William Ledbetter hade redan friat till sin flickvän Paige Evans, men det fanns någon annan som han ville inkludera. Nämligen Paiges dotter Maddie. Så fint! :-)

När William Ledbetter hade friat till sin flickvän Paige, ville han göra något speciellt för en annan väldigt viktig person i hans liv, nämligen Paiges dotter Maddie, 5 år.

William berättar att han gav några familjefoton som del av frieriet till Paige.

– Jag ville inte att Maddie skulle se ringen och bilderna jag gett till Paige och känna sig utanför, så jag hade skaffat en ring till Maddie också, men även ett halsband och örhängen så att hon skulle vinna över sin mamma genom att få mer, berättar William för Huffington Post.

William gick sedan ner på knä.

– Jag ville inkludera Maddie eftersom varje gång jag ger hennes mamma presenter finns hon alltid där och vill öppna dem, och pratar om hur mycket hon älskar vad jag än gett hennes mamma, fortsätter han.

Bild från Huffington Post/ William Ledbetter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!