Heidi Klum

Veckans stjärnmamma Heidi Klum

En dag i september: Snygga trebarnsmamman Heidi Klum hämtar söta dottern Leni från skolan i Beverly Hills.

Heidi Klum, kanske världens snyggaste trebarnsmamma vars favvokäk är spenat i allmänhet och mammas hemlagade sauerkraut soppa i synnerhet, på väg hem från posha skolan i Beverly Hills med dottern Leni, säger att trots hennes glamliv är familjen absolut viktigast, ja hon sträcker sig så långt att familjen är hennes hobby, och hon älskar att spendera kvalitetstid med hela gänget.

Foto: X17 / All Over Press

Hur har du haft det i skolan idag, Leni?

Heidi har dottern Leni, (född 2004), med exet Flavio Briatore, chef för Renault F1, och sönerna Henry (född 2005) och John (född 2006) tillsammans med nuvarande äkta maken Seal.

Efter tre täta graviditeter sportar Heidi fortfarande en perfekt modellfigur, och man undrar lite hur hon fixar det, förutom att hon har tre barn inom loppet av tre år, för aldrig har man väl varit så deffad som när man jagar och bär barn hela dagarna!

- Diets? Not for me! Jag försöker att komma ihåg att dricka tre stora flaskor vatten om dagen, och jag tillåter mig att äta sötsaker då och då. Men det allra viktigaste för mig är att röra på mig, därför har jag en personlig tärnare och så tar jag regelbundna danslektioner med David Kirsch (Amerikas mest kända hälso- och fitnessguru).

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!