Veckans stjärnmamma Gwen Stefani

Gwen Stefani, kanske världens snyggaste mamma! Högaktuell med fantastisk spelning på Globen i onsdags.

Gwen som precis fyllt 38 (2 oktober) är på världsturné med "The sweet escape tour" med vilken hon gjorde ett bejublat uppträdande i Globen i veckan är ju inte bara sångerska, designer (egna klädmärket L.A.M.B) och skådespelerska (ja, hon gick på audition till filmen Mr & Mrs Smith), utan även mamma till sockertoppen Kingston James McGregor Rossdale (född 26 maj 2006), pappa heter Gavin Rossdale, även han musiker. Precis som Gwen och Gavin verkar Kingston vara en cool och trygg liten kille som sportar en rätt världsvan uppsyn där i mammas och pappas famn, och med en stilikon till mamma kan han ju inte vara sämre själv!

Det ryktas både om en ny No Doub-skiva och fler barn, vilket Gwen bekräftar i Metro.

- Jag följer alltid mitt hjärta och jag har ett stort behov av att göra ett nytt No Doubt-album, och det var aldrig aktuellt med mer än två soloalbum.

- Jag vill ha fler barn, och göra mer musik. Jag prioriterar min familj, men jag tänker inte så mycket på framtiden utan försöker leva i nuet och njuta så mycket som möjligt!

(bild: alloverpress)

No Dobt, Hella Good

Kanske No Doubts, med Gwen i spetsen, bästa låt?

Har ni någon Gwen favvo?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!