Veckans stjärnmamma Angelina

Veckans stjärnmamma Angelina Jolie

Angelina Jolie med sötaste sockertoppen Shiloh i New York. De hälsar på pappa Brad Pitt som spelar in en ny film "Burn After Reading".

Angelina Jolie har tillsammans med Brad Pitt ett helt gäng barn från olika världsdelar. Biologiska dottern Shiloh som föddes i Namibia, andra dottern Zahara Marley från Etiopien, äldsta sonen Maddox Chivan från Kambodja och senaste tillskottet, sonen Pax Thien från Vietnamn. Just nu spekuleras det om Angelina är gravid igen eller om de har fler adoptioner på gång.

Sötaste sockertoppen Shiloh med mammas mun och pappas ögon.

Förutom att rodda sin stora familj är Angelina känd för sina humanitära insatser för barns rättigheter, mot krig och svält. Hon har imponerat så stort på den kambodjanske kungen Norodom Sihamoni att hon fått kambodjanskt medborgarskap.

Just nu är Angelina högaktuell i filmatiseringen av "A mighty heart" (Brad Pitt producerar) som har biopremiär den 26 oktober.

(Bild: Alloverpress.)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!