Välkommen till mama, Cecilias bloggeliblogg

Välkommen till mama, Cecilias bloggeliblogg

Vad kul det är med alla våra mamma-bloggare! Nu är det dags att säga välkommen till Cecilias bloggeliblogg som skrivs av Cecilia, trebarnsmamma och jurist. Full fart både i verkliga livet och i bloggen kan vi lova!

Namn: Cecilia. Ålder: 32. Familj: Maken Andreas 32, barnen Evelina 7 år, David snart 5 år och William 2 år i juni. Bor: Ute på landet i Vallentuna norr om Stockholm. Gör: Jurist på ett statligt verk.

Hej Cecilia som står bakom Cecilias bloggeliblogg!  Varför började du blogga?

- Det var min väninna Li som fick mig att börja. Hon hade startat en egen blogg och tyckte att det var på sin plats att även jag, som har ganska mycket att säga ;), också fick ut mitt budskap till cybervärlden. I takt med tiden så har Bloggelibloggen vuxit sig allt starkare och idag är det ett naturligt inslag i mitt liv.

Vad kommer vi få läsa om i din blogg?

- Familjelivet kort och gott, vilket är ganska händelserikt och intensivt. Det är inte alltid lätt att vara en mamma OCH kvinna i karriären där förväntningarna från alla i omgivningen är perfektion, glädje och en ändlös iver att tag i allting.

Varför skall man läsa din blogg?

- Om man är en karriärmorsa med ambitioner och en hoper ungar så har den hög igenkänningsfaktor och kan bjuda på befriande skratt.

Har du några egna favvobloggar?

- Jag har en stadig bloggroll som jag följer dagligen; Bloggen som säkert kommer att byta namn flera gånger, Blue, Fotbollsfrun och Mamselamsen tillhör den kategorin.

Hur ser din vardag ut?

- Intensiv och händelserik minst sagt. Det är ett pussel med många bitar; tre barn, skola, förskola, utflykter, tvätt, matlagning, tider att passa, heltidsarbete, träning, och en man som har en otrolig förmåga att få det mesta om bakfoten.

Har du något smarta livspusseltips att dela med dig av till våra läsare?

- Jag tar mig an det mesta i livet med en stor portion humor och en del ironi.Det skulle jag vilja säga är absolut nödvändigt för att bibehålla sinnet bland blöjor, skolväskor, utvecklingssamtal och travar av papper på jobbet - det och veckoschemat som fungerar som en bibel här hemma. Utan det skulle jag vara totalt förvirrad och glömma ALLT i princip.

Har du någon okänd vardagstalang?

- Jag kan leverera genomtänkta och snabba svar till jobbet samtidigt som jag brer femton smörgåsar och torkar upp utspilld mjölk från golvet. Säg den man som kan det ;)!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!