Disney-favoriterna som fått nytt liv – de här måste vi se med barnen!

Dela Disney-magin från din egen barndom med kidsen när klassikerna får nytt, ”otecknat” liv! mama har samlat tre magiska trailers: Hör Lejonkungen ryta, följ Aladdins äventyr och se Dumbo flyga – på riktigt(ish)!

Högtflygande ny Dumbo

Först ut av de klassiska karaktärerna som fått ny kostym är lille Dumbo – elefanten som kan flyga med sina jättestora öron. DILF:en Colin Farrel spelar den avdankade cirkusartisten som tar hand om Dumbo, och vi kan utlova både gulliga barn och möss i uniform – något för alla med andra ord. Men varning för mamma som separeras från sitt (elefant)barn-dramatik! Regisserar gör Hollywood-magikern Tim Burton, så vi räknar med mirakel. Bara trailern lämnar oss andlösa (och tårögda).

Premiär: 29 mars 2019.

Magiskt återseende med Aladdin

Gör dig och barnen beredda på arabiska nätter och arabiska dagar, flygande mattor och massor av mystik när "Aladdin" kommer tillbaka! Upp ur andelampan dyker den här gången trebarnspappan Will Smith, Aladdin själv spelas av Mena Massoud och som prinsessan Jasmine ser vi Naomi Scott. Regissör på plats i öknen är Madonna-exet Guy Ritchie.

Premiär: 24 maj 2019.

Lejonkungen ryter igen

Ingen har väl glömt när den nyfödda Simba bars ut på Lejonklippan till Elton John-soundtracket? Nu är det dags igen, och den här gången känns djuren lika verkliga som i "Mitt i naturen". Simbas röst görs av hunken Donald Glover och som Nala hör vi ingen annan än lejonmamman Beyonce Knowles. John Favreau, som också gjorde nya "Djungelboken" står bakom filmen. Hur mysigt att få återse gamla godingar (och ondingar) som Mufasa, Scar och radarparet Timon och Pumbaa tillsammans med dina barn? Vem gråter först, mamma eller mini?

Premiär: 19 juli 2019.

Spana också in mamas lista på 24 julfilmer att se med barnen – för maxad julstämning i december

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 3 nr av mama för endast 99 kr. Köp nu!