Tilde Fröling

Tilde Fröling bloggar på mama!

Underbart härliga Tilde Fröling börjar blogga på mama.nu. Det är vi glada för! Tilde har aldrig bloggat förut, men känner att nu är det är dags!

Hej Tilde Fröling och välkommen som bloggare på mama.nu! Vad kommer vi få läsa i din blogg?

-- Jag har inte riktigt bestämt var jag kommer att dra min gräns, troligen ingenstans. Ett jävla bra ordförråd kommer jag i allafall att bjuda på!

Läser du några egna bloggar?

-- Jag läser INGA bloggar jag kollar bara på bilderna, vet inte om jag kan läsa,ha ha!

Var hämtar du din inspiration?

-- Från mitt liv.

Vilken är din bästa vardagstalang?

-- Jag är oerhört snabb och uppstyrd.  Ingen jävla segpropp. Mingus under armen, sedan är det bara att köra...

Vad är det bästa med att vara mamma?

-- Allt är positivt med att vara mamma, Mingus förgyller mina dagar från morgon till kväll. Jag är så lyckligt lottad över att ha fått en sån liten prins som är fullt frisk, vacker och snäll.

Kan du ge oss något mammatips?

-- Tänk inte på alla saker du INTE kan göra eller FÅ, tänk på allt det bringar.....Livet kan inte bli mer fantastiskt med ett barn vi sin sida.

Sluta inte att unna dig saker, var själv, gör saker själv, gå ut och träffa dina vänner, drick vin, drick drinkar.... Du är inte en bättre mamma bara för att du hela tiden är tillgänglig!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!