Foto: Contact: Insight News & Features, Inc.

Stjärna - och skild

Skilsmässor i kändisvärlden sker oftare än vi andra hinner byta blöja på lillen, känns det som. Här är några showbizpar vars separationer skapade rubriker i år.
Foto: Granlund Pictures

Delar på tomten

Powerparet Paolo Roberto, 43, och Lena Arrelöv, 39, har skilt sig ­efter elva gifta år tillsammans. Det vackra i kråksången (kan tänkas) är att paret, med hänsyn till barnen Enzo, 8, och Elisa, 5, ­tänker dela sin tomt i Nacka i två delar – för att i fortsättningen bo på var sin sida. ”Våra barn får ha båda sina föräldrar nära och vi kan hjälpa varand­ra i vardagen”, säger Lena.

Foto: ©BAUER-GRIFFIN.COM

Stillsam sjuårskris

Modellen och ­businessmamman Heidi Klum, 39, och ­musikern Seal, 49, gick skilda vägar efter sju års äktenskap. Klum och Seal har barnen Henry, 7, Johan, 5, Lou, 2, och Klums dotter Leni, 8 (som adopterats av Seal). Någon smutsig Hollywood-skilsmässa skulle det inte bli. ”Vi är inte såna människor, vi har ­aldrig riktigt varit det”, sade Seal.

Foto: Contact: Insight News & Features, Inc.

Slutet på Tomkat-sagan

Många fick vatten på sin kvarn när ett av Hollywoods hetaste kändispar, skådisarna Katie Holmes och Tom Cruise, bröt upp efter fem år som gifta (sju år tillsammans). Förhandlingarna avslutades redan två veckor efter att nyheten basunerades ut 29 juni 2012 och gav Holmes enskild vårdnad om dottern Suri Cruise, 6. Cruise får bara träffa sin dotter i sällskap med en barnflicka eller livvakter och har fått restriktioner för hur mycket scientologi han tillåts ”utsätta” henne för. Det spekulerades länge kring religiösa olikheter paret emellan och Holmes har efter uppbrottet gått tillbaka till den romersk-katolska kyrkan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!