Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Stilikonen Giovanna Engelbert och fastighetskungen Oscar Engelbert väntar barn

Superstylisten Giovanna Battaglia Engelbert och fastighetskungen Oscar Engelbert ska bli föräldrar igen. 2019 välkomnade de sitt första barn Talitha Italia Engelbert till världen – och nu visar hon upp en ny babybula på Instagram med orden: ”Tack för all kärlek”.

Thérèse Bilby

På Instagram gratuleras Giovanna Battaglia Engelbert till graviditeten av bland andra supermodellerna Naomi Campbell, Josephine Bornebusch, Sofie Fahrman och Emilia Deporet. 

Kärleken slog till mellan Giovanna Battaglia Engelbert, superstylist och creative director på Swarovski, och Oscar Engelbert, vd för fastighetsbolaget Oscar Properties och mannen bakom de två skyskraporna Helix som blivit Stockholms nya landmärken. Paret gifte sig i Stadshuset 2016 och firade sedan med inbjudna vänner under en fyra dagar lång lyxfest på Capri. Bröllopsfesten var så storslagen att det uppmärksammades i internationell press. Festen höll på i flera dagar med influgna operasångare från Milano, influgna dragartister från Amsterdam, fyrverkeri, lasershow, solbad på inhyrda motoryachter och ett avslutande disko på ett chartrat och uppiffat lastfartyg ute på havet.

Oscar Engelbert har två barn från en tidigare relation. När paret träffades var Giovanna Battaglia Engelbert nyskild från Vladimer Roitfeld, son till franska Vouges tidigare chefredaktör Carine Roitfeld. 

https://www.instagram.com/p/CcdAxLRLZuj/

Fler kändisar som är gravida 2022:

LÄS OCKSÅ:  Kändisar som har fått barn 2022 

Sigrid Bernson gravid: ”Vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”

”Let's dance”-profilen Sigrid Bernson, 33, och artisten Robin Bengtsson, 32, väntar barn.

Nyheten delar de tillsammans i ett inlägg på Instagram.

”Vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”, skriver de.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”, skriver de till bilden där Sigrid Bernson visar upp magen.

Paret träffades 2019 när de tävlade tillsammans i ”Let's dance” i TV4. På julafton samma år gick de ut offentligt med sin kärlek.

Grattis önskar vi på mama er båda! <3

https://www.instagram.com/p/Cc2FSpANWjA/?

Britney Spears: ”Ska få en bebis”

Superstjärnan Britney Spears, 40, skriver på Instagram att hon och fästmannen Sam Asghari, 28, ska bli föräldrar.

”Jag gick ned så mycket i vikt innan min resa till Maui, bara för att senare gå upp allt igen. Jag tänkte ”herregud, vad hände med min mage???” Min make sa ”nej, du är mat-gravid”! Så jag tog ett graviditetstest och uuhhh ja... jag ska få en bebis”, skriver artisten.

Vidare i inlägget skriver artisten att hon inte tänker visa sig ute särskilt mycket på grund av paparazzis och att hon vid hennes tidigare graviditeter lidit av förlossningsdepression.

https://www.instagram.com/p/CcONvpGOelB/?

Sofi Fahrmans stora bebislycka – är gravid 

Sofi Fahrman, 42, har en dotter, Lilly, 8, från ett tidigare förhållande med nederländske finansmannen Nick Zijlstra. Nu ska hon bli tvåbarnsmamma. 

Ett år efter att hon separerade med Zijlstra 2016, träffade hon nämligen investeraren Filip Engelbert, 52, på ett jobbmöte och i december 2021 var de man och hustru. 

”Känner så mycket kärlek och tacksamhet”, skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CcImROONWLO/

Stjärn-dj:n Tiësto och modellen Annika väntar barn: ”Mitt livs kärlek”

Musikern Tiësto och hans fru Annika Backes Verwest ska få en son. Det avslöjar dj-stjärnan på Instagram med orden: ”Jag ska få en till bebis med mitt livs kärlek ❤️”. På filmen syns han kyssa sin Annikas mage vid Grammy Awards 2022.

Ryktena började redan i söndags när Tiësto sågs hålla om Annikas ”mage” på röda mattan och nu har den glada nyheten bekräftats av de blivande tvåbarnsföräldrarna. ”Babypojke på väg 💙”, skriver 23-åriga modellen Annika i sitt eget inlägg.

Gratulationer har trillat in från vänner och fans från världens alla dj:s. ”Grattis bror ❤️”, skrev DJ-duon Lucas och Steve i kommentarsfältet. ”Woooooo grattis !!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️,” sa David Guetta.

Paret är sedan tidigare föräldrar till ettåriga dottern Viola Margreet.

https://www.instagram.com/p/Cb76hKjF-qr/

 


Ciara och Måns Zelmerlöw ska bli föräldrar igen

Artisten och programledaren Måns Zelmerlöw berättar på Instagram att han och frun Ciara Zelmerlöw ska bli föräldrar igen.

”De senaste åren har varit fyllda av glädje men också sorg när livet inte har blivit det vi hade velat. Dags att få upp hoppet igen.  Vi håller alla tummar vi har!”, skriver Zelmerlöw på Instagram. Även Ciara Zelmerlöw berättar om graviditeten i ett inlägg på Instagram.

”Vi håller alla våra tummar, tår, ögonfransar och allt vi har får dig lilla vän”, skriver hon.

Makarna har sedan tidigare sonen Albert, som föddes 2018. Ciara har även sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Petra Mede väntar sitt andra barn

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Petra Mede, 52, väntar sitt andra barn, berättar hon i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.
– Jag är så otroligt glad och lycklig och känner mig väldigt, väldigt privilegierad. Man tar en dag i taget. Inget är självklart, en graviditet är aldrig självklar. Jag längtar till vi är i mål, berättar Petra Mede i ”Nyhetsmorgon”. 

Programledaren Jenny Strömstedt frågar Petra Mede om det finns någon pappa med i bilden. 

– Nej det här gör jag på egen hand, som jag gör med mycket i livet, svarar Petra Mede. 

Tv-profilen har sedan tidigare en 10-årig dotter.

Svenska Anna väntar barn igen med Hollywoodstjärnan 

Foto: Chris Ashford

Anna Lundberg från Helsingborg och Hollywoodstjärnan Michael Sheen väntar tillökning. Skådisparet avslöjade nyheten i sociala medier med en söt bild på familjens händer kärleksfullt placerade på Annas rundade gravidmage: ”I dessa mörka tider, här är vårt lilla ljus”.

Paret är i dag föräldrar till dottern Lyra, 2.

Sheen har sedan tidigare även dottern Lily, 23, med sitt ex Kate Beckinsale. Masters of Sex-skådisen Sheen delade nyheten först på Twitter tillsammans med texten: ”Det verkar som att det kan vara en till på väg!”