Sarah Dawn Finer har fått sitt andra barn. Foto: Karin Törnblom/TT och @sdfinerofficial/Instagram

Sarah Dawn Finers tacksamhet - efter förlossningen med sonen

Artisten Sarah Dawn Finer har blivit tvåbarnsmamma. Efter en dramatisk förlossning är sonen Benji äntligen här: ”Mitt hjärta är fyllt av så mycket tacksamhet”, skriver hon på Instagram.

Det var en känslosam Sarah Dawn Finer, 39, som i december berättade i direktsänd tv att hon skulle bli mamma för andra gången. På programledaren Tilde de Paula Ebys fråga vad hon önskar sig i jul svarade hon med tårar i ögonen:

– Jag önskar mig att min bebis kommer ut om några månader och är frisk, och att jag klarar mig igenom den här pandemin.

Den 2 maj kom lilla Benji till världen. På Instagram berättar Sarah att det blev en dramatisk förlossning och att de under en kort tid svävade i ovisshet, hur skulle det gå för deras lilla pojke:

”Du kom ut tillslut, men under dramatiska omständigheter, och tydligen ovanligt svåra, och under några av de värsta och längsta minutrarna i vårt liv, så visste vi inte om vi skulle få ha dig kvar hos oss, vid liv.”

Sarah Dawn Finer har dottern Annie och sonen Benji

Sarah som sedan tidigare har dottern Annie skriver att hennes hjärta är fyllt av så mycket tacksamhet efter den här förlossningen. Till sambon Jonas, till all personal på BB och på neonatalavdelningen. 

”Att kunna få hålla dig tillslut, äntligen sitta här med dig i min famn och känna dig hos mig, med din hand i min, är det enda som spelar någon roll. Och allt annat får ta den tid det tar. Det kommer bli bra. Du är här, du lever och andas .. och för det, är tacksamheten oändlig.”

För storasyster Annie blev lillebrors ankomst en tidig födelsedagspresent. Den nyblivna storasystern fyller 4 år den 7 maj.

Under vintern har vi sett Sarah Dawn Finer i ”Talang”. Hon är även aktuell med sin podd ”Talk to me”.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + solskydd för dig och ditt barn från EVY. Köp nu!