Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
En frisk fläkt i modevärlden just nu, gravida Rihanna!
En frisk fläkt i modevärlden just nu, gravida Rihanna!
En frisk fläkt i modevärlden just nu, gravida Rihanna!
En frisk fläkt i modevärlden just nu, gravida Rihanna! Foto: TT

Rihannas uppfriskande gravidstil: ”Vägrar mammakläder”

Det finns gravidkläder och så finns det gravidkläder. Sedan superstjärnan Rihanna gick ut med att hon väntar sitt första barn har hon radat upp gravidlooks som fått oss att tappa hakan. Häng med på bildspecial här!

Robyn Rihanna Fenty, mer känd under artistnamnet Rihanna, är en stor snackis i modevärlden just nu. Den 34-åriga sångerskan från Barbados, som väntar sitt första barn med pojkvännen och rapparen A$AP Rocky, har radat upp gravidlook efter gravidlook sedan stjärnparet gick ut med sin graviditet den sista januari.

– En graviditet är långa nio till tio månader. Då måste du få ha kul också!, sa Rihanna nyligen om saken till Entertainment Tonight.
– Jag försöker njuta av det så mycket som jag kan och mode är en av de saker jag älskar mest så, du vet, jag trotsar vad det betyder att vara gravid och moderlig. 

I april 2022 blev Rihanna intervjuad av Vogue, och sa då:
– När jag fick reda på att jag var gravid, tänkte jag: Det finns inte en chans att jag kommer handla på gravidklädesavdelningen. Jag är ledsen men det är för roligt att klä upp sig. Jag tänker inte låta det försvinna bara för att min kropp förändras.  

Hon berättar vidare att hon hoppas hennes gravidstil kan inspirera och stärka andra blivande mammor.  

– Jag hoppas vi kan omdefiniera vad som anses vara ”anständigt” för gravida kvinnor. Min kropp gör otroliga saker just nu, och jag kommer inte skämmas för det. Den här tiden ska vara fantastisk, för varför ska du dölja din graviditet?, säger Rihanna. 

Min kropp gör otroliga saker just nu, och jag kommer inte skämmas för det

Många har reagerat på Rihannas gravidstil. I Vogue skriver författaren Raven Smith:

”Det är fantastiskt att se Rihanna som vägrar att bära klassiska mammakläder. Hon verkar utforska sin vanliga garderob och sina vanliga kläder, de är bara lite rymligare framtill”.

Vi på mama kan inte låta bli att både imponeras och förundras av Rihannas gravidstil, som är så långt ifrån vår egen (hej sköna gravidtajts och partnerns tröjor!). Häng med på en bildspecial med hennes fantastiska looks här nedan.

Outfiten som avslöjade

När det var dags att berätta gravidhemligheten för världen gjorde Rihanna det genom att öppna upp den här rosa vintagekappan från Chanel under en promenad i Paris. Sedan fick fotografierna tala för sig själv. 

https://www.instagram.com/p/CZcrsnuvnr4/?hidecaption=true

Rosa detaljer 

Ljusrosa Vetements-jeans, topp från Bottega Veneta och en slags rävboa över axlarna bar Rihanna till restaurangen The Nice Guy i West Hollywood. 

Foto: NGRE / TT NYHETSBYRÅN

Modeplåtning

I april 2022 frontar Rihanna modetidningen Vogues omslag, här är en backstagefilm från fotograferingen med underbara gravidlooks. 

https://www.instagram.com/p/CcQCRYHAPD0/

Brandkårskeps

Mörkblått set från Alaia, väska från Dior och en keps med bokstäverna LAFD, vilket står för Los Angeles Fire Department, var outfiten när Rihanna besökte restaurang Nobu i Los Angeles. 

Brandkårskeps. Foto: NNON / TT NYHETSBYRÅN

Galaklädd i skir klänning 

Till Beyoncé och Jay Z:s efterfest efter Oscarsgalan 2022, bar Rihanna en svart skir galaklänning som wow:ade oss alla. ”Jag och min dejt på Oscars party”, skrev Rihanna. 

https://www.instagram.com/p/CbwN1_2LiZO/?hidecaption=true

Leopardkappa

Vad blir pricken över i:et på en magkort topp, baggyjeans och baseball-keps? Jo en kappa i jeans och leopard.

https://www.instagram.com/p/CZ26sZiJSZN/?hidecaption=true

Miniklänning

Klädd i aprikosfärgad mini skinnklänning från Off-White äntrade Rihanna en av alla visningar under modeveckan i Paris. 

Foto: LAVU / TT NYHETSBYRÅN

Valentines day

Ett par dagar före alla hjärtans dag fotograferades Rihanna ute på stan med pojkvännen A$AP Rocky. Snacka om att stjäla rampljuset i denna röda kappklänning i skinn med matchande skor från Amina Muaddi.

Foto: LELE, JOPE, NINO / TT NYHETSBYRÅN

Svart från topp till tå 

Snyggt i helsvart och långa kedjsehalsband. 

https://www.instagram.com/p/CZxRX0aP7F7/?hidecaption=true

Super bowl

Under årets super bowl supportade Rihanna Los Angeles Rams iklädd en mörkblå bomberjacka med gul fuskpäls från Balenciaga. 

Foto: PORJ / TT NYHETSBYRÅN

Metallic 

Rihanna skimrade i metallic-set på ett event för Fenty Beauty. Setet från The Attico matchades med Chopard-örhängen, många ringar och Manolo Blahnik-sandaletter.

Foto: TT NYHETSBYRÅN

Spetsdröm

Alla blickar vändes mot Rihanna när hon kom till Diors höstvisning i Paris i svart skir spets. Vi säger bara, Wow!

Foto: Scott Garfitt/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN

LÄS OCKSÅ: Rihannas första egna bild på gravidmagen