Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Rihanna födde sitt första barn, en pojke, den 13 maj i år.
Rihanna födde sitt första barn, en pojke, den 13 maj i år.
Rihanna födde sitt första barn, en pojke, den 13 maj i år.
Rihanna födde sitt första barn, en pojke, den 13 maj i år. Foto: JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK

Rihannas första ord om sin bebis: ”Han är tjock och gosig”

Rihanna blev mamma i maj, då hon födde sin och pojkvännen ASAP Rockys son i Los Angeles. Nu berättar hon för första gången om föräldralivet och sin sex månader gamla bebis.
– Det är en riktig gosig fas just nu, säger hon till People.

Sångerskan Rihanna, 34, njuter av mammalivet och har ännu inte delat några bilder på sitt och pojkvännen ASAP Rockys sex månader gamla son – eller ens berättat offentligt vad han heter.

– Det har bara inte blivit av ännu. Vi har bara levt. Jag antar att det finns en sorts frihet i att bara gå ut med det. Men vi vill göra det på rätt sätt med vår bebis. Det finns saker vi vill kunna göra som föräldrar – vi vill kunna gå ut på promenad med honom – men eftersom vi inte har delat honom med världen ännu är vi väldigt försiktiga just nu, säger hon i en ny intervju med Associated Press.

Artistparet Robyn ”Rihanna” Fenty ochRakim ”ASAP Rocky” Mayers välkomnade sitt första barn i våras. Foto: XAVIER COLLIN / AVALON / STELLA PICTURES/AVALON AVALON

Största kärleken hon någonsin känt

Hon delar däremot gärna de nya insikter som föräldraskapet gett henne. Rihanna berättar för Extra att hon älskar att vara mamma och att det har gjort henne mer tålmodig.

– Det är helsjukt. Det är fantastiskt. Det är galet. Det är knäppt. Det är alla de sakerna samtidigt. Den bästa känslan, den bästa. Den största kärlek jag någonsin känt. Jag kan inte beskriva det. Det är nytt. Det är fascinerande. Varje steg, varje ansiktsuttryck, varje ny milstolpe. Jag älskar det, säger hon.

Under graviditeten hyllades Rihanna för sin otraditionella stil, där hon stolt visade upp sin gravidmage. Foto: BACKGRID USA/IBL

Hon är precis lika lyrisk när hon ska beskriva sin son.

– Han är rolig, han är glad – och han är tjock, säger hon till People med ett skratt. Han är fantastisk. Det är en riktigt gosig fas just nu.

Rihanna framträder under Superbowl

Rihanna gör sig nu redo för att uppträda under amerikanska Superbowl i februari, det största framträdandet hittills i hennes karriär. Hon menar att moderskapet gett henne styrkan att ta sig an denna utmaning.

– Det kändes verkligen som att det är nu eller aldrig. Det är en galen grej som händer när man blir mamma – det är som att man släpper fri eller låser upp andra delar av sin superkraft. Man känner att man kan ta sig an eller klara av vad som helst, berättar Rihanna för Extra.

Dessutom krävdes det någonting storartat för att få henne att ta en paus från föräldraledigheten, menar artisten.

– Om jag ska lämna min bebis, kommer jag att lämna min bebis för något speciellt. Jag ville ta mig an utmaningen och jag ville att något skulle tvinga mig att ställa mig på scenen igen. För när man är mamma är det inte så viktigt egentligen – allt annat är i botten av prioriteringslistan. Men jag är en artist och jag älskar det, säger hon till Associated Press.

 

LÄS OCKSÅ: Så avslöjade 18 kändismammor att de var gravida

LÄS OCKSÅ: Rihannas fråga till sin doktor: ”Är jag en dålig mamma?”