Programledaren Malin Olsson har fått sin mirakelbebis

Grattis till Malin Olsson som har fått barn igen! En lillasyster har slagit ner som en liten bomb i familjen Olsson-Peyron.

Det var den 11 mars som Malin Olssons och Simon Peyron andra dotter föddes. ”Vi svävar på små rosa moln här hemma! Och jag är så glad att förlossningen gick bra trots att det inte riktigt blev som jag tänkt”, berättar Malin på Instagram om bebis nummer två.

Malin och Simon har varit ett par sedan 2014 när de träffades via Melodifestivalen. Då var Simon Peyron med som artist och Malin Olsson ledde ”Inför Eurovision song contest”. Sedan tidigare har paret dottern Blanka, 3, tillsammans.

Malin Olsson: ”Denna lilla bebis kom som en total överraskning”

Under graviditeten med lillasyster berättade Malin Olsson för mama att hon har en obalans i sköldkörteln och av den anledningen kunde ha svårt att bli gravid. Därför kom plusset på stickan som en extra stor – och extra glad överraskning.

– Denna lilla bebis kom som en total överraskning och vi blev lite chockade... Jag fick nyligen sköldkörteldiagnosen Subklinisk hypotyreos och började gå på Levaxin (läkemedel, reds. anm.) och fick veta av läkaren att det till exempel kunde vara svårare att bli med barn. Så detta är på sätt och vis en mirakelbebis, berättade Malin då.

https://www.instagram.com/p/CMb5cDHr_-x/?utm_source=ig_web_copy_link?hidecaption=true

Malin som har mått oförskämt bra under hela graviditeten, skriver på Instagram att ”det är världens sötaste och minsta lilla lillasyster på 45 cm och 2700 gram” som kommit till världen!