Prinsessan Madeleine och maken Chris. Foto: Photo Image Press / Barcroft Media

Prinsessan Madeleine väntar dotter

Prinsessan Madeleine har registrerat sig på en amerikansk sajt och avslöjar där att det blir en flicka, rapporterar Svensk Damtidning.

Prinsessan Madeleine, 31, ska ha registrerat sig på Buy Buy Baby inför en kommande babyshower. Bland presenterna hon önskar sig finns rosa babylindor med, och barnvagnar. På sidan avslöjar hon också att det blir en flicka, skriver Svensk Damtidning.

Enligt tidningen avslöjar hon dessutom att bebisen beräknas födas den 25 februari, och alltså inte den 1 mars som tidigare uppgetts.– Vår bedömning är att det här är korrekt och vi har fått bekräftat av hennes vänkrets i New York att det stämmer, säger Karin Lennmor, chefredaktör på Svensk Damtidning, till Aftonbladet.se.Uppgifterna bekräftas dock inte av hovet.– Det är inget vi känner till. Den uppgiften vi har är att det är i början av mars, säger Ulrika Näsholm, pressekreterare vid hovet, till Aftonbladet.se.

MISSA INTE:

Madeleine - detta kan du vänta dig under din graviditet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!