Pippa Middleton (på bilden gravid med Arthur som föddes 2018) väntar enligt rykten sitt andra barn. Foto: James Gourley/REX / TT NYHETSBYRÅN

Uppgifter: Pippa Middleton väntar sitt andra barn

Det verkar som att prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis kommer att få ytterligare en kusin. Enligt Page Six är Kate Middletons syster Pippa Middleton gravid och väntar sitt andra barn.

Sonen Arthur har hunnit fylla 2. Kanske får han ett syskon under nästa år? 

Enligt Page Six väntar Kate Middletons lillasyster, Philippa ”Pippa” Middleton, 37, sitt andra barn tillsammans med maken, den tidigare racerföraren James Matthews, 45.

”Pippa och James är glada, det är fantastiska nyheter under ett svårt år. Alla i familjen är jätteglada”, säger en källa till nöjessajten Page Six.

Pippa Middleton slapp Kates gravidillamående

Pippa och James som gifte sig 2017 har fortfarande inte kommenterat uppgifterna. Sin förra graviditet avslöjade Pippa i ”förbifarten” genom en tidningskolumn som handlade om att träna under graviditeten.

”Jag har märkt att kroppen förändras och att vikten ökar, men genom effektiv träning och idrott känner jag mig stärkt inför en hälsosam graviditet, förlossning och återhämtning”, skrev hon då i Waitrose Weekend magazine.

Storasyster Kate Middleton har drabbats av hyperemesis gravidarum (HG) under alla sina tre graviditeter. Men Pippa Middleton slapp illamående och mådde bra när hon väntade sonen Arthur.

”Turligt nog passerade jag 12 veckor utan något illamående. Så jag kunde fortsätta som vanligt med de flesta av mina idrotter”, har hon berättat i sin kolumn.
Du kanske också vill läsa om prinsessan Sofia som väntar sitt tredje barn.
Eller Nina Hampussons krönika om HG: ”Jag fick läggas in med dropp för att jag kräktes hela tiden”