Penny Parnevik blev nyligen tvåbarnsmamma. Foto: Privat / Privat

Penny Parneviks ärliga bild från mammalivet

Mjölk som rinner till och hormoner som spökar. Livet i bebisbubblan är inte bara gosigt och härligt. Tack Penny Parnevik för att du berättar hur det verkligen är!

Så sent som den 28 februari föddes dottern Pebble. Den lilla flickan är influencern Penny Parneviks och fästmannen Douglas Murrays andra barn och Atticus lillasyster.

På Instagram delar nyblivna tvåbarnsmamman Penny Parnevik, 24, nu med sig om den känslosamma bergochdalbanan det innebär att vara nybliven mamma.

Dagen efter förlossningen beskriver Penny hur hon var ”hög på livet” och att familjen tog en promenad tillsammans och skålade i champagne. 

En dag senare rann mjölken till och brösten började göra jätteont. Samtidigt förändrades hormonerna, migränen kom som ett brev på posten och hela kroppen värkte.

”Det kändes som att jag blivit överkörd av en lastbil”.

https://www.instagram.com/p/CL87bUxHGQk/?igshid=8axbgxnderj8

”Ha inte dåligt samvete över någonting. Vi gör alla så gott vi kan”

Från första tiden med Atticus minns Penny att det här är en period som går över – och att de snart kan njuta tillsammans som en familj. Till alla andra nyblivna mammor skickar hon en hälsning:

”Om du precis har fått barn: Grattis, jag hoppas du är okej! Drick mycket vatten, vila, vila, vila – och ha inte dåligt samvete över någonting. Vi gör alla så gott vi kan ❤️”.