Atticus och Penny, med lillasyster fortfarande i magen. Foto: Privat

Penny Parnevik har blivit mamma igen - gulliga namnhyllningen till familjen

Influencern Penny Parnevik och Douglas Murray har fått en dotter - och Atticus en lillasyster. I helgen välkomnade de lilla Pebble till världen.

Storebror Atticus, 1,5 föddes i USA. Sedan dess har familjen Parnevik/Murray flyttat till Sverige och familjens andra barn kom därför till världen i Stockholm. På Instagram har Penny Parnevik delat med sig av gravidresan och under helgen uppdaterade influencern sina följare om att dottern kommit till världen, bara några dagar före beräknad BF som var den 1 mars.

https://www.instagram.com/p/CLzGu12l1iI/?igshid=k4vej8j52y10?hidecaption=true

Namn med ursprung i golfens värld

Den lilla flickan ska heta Pebble Murray - ett förnamn som nyfödda Pebble delar med en av sina mostrar. Pennys lillasyster heter nämligen Philippa Pebble Peach.

”Vi kommer bli bästa vänner”, skriver moster Philippa på Instagram.

Pebble (Beach Golf Links) är också ett namn på en av USA:s mest kända golfbanor, så namnet kanske inte är helt otippat i den Parnevikska familjen, med storasyster Peg i täten.

Nyfiken på förlossningen? Här berättar Penny sin förlossningsberättelse och mer om livet som nybliven tvåbarnsmamma.

https://www.instagram.com/p/CL1l78GFRKj/?igshid=19vph5jfwtykf?hidecaption=true

”Det är ju världens coolaste grej”

Att det låg just en flicka i magen var något som Penny och Douglas inte ville ta reda på i förväg. I en intervju med mama under graviditeten berättade Penny:

Under ett ultraljud råkade dock en barnmorska försäga sig - till parets besvikelse.

– Crap, jag tror att hon sa det. Jag vill att det ska vara en tjej, men tråkigt att veta, jag ville ju inte veta, har Penny berättat i ”Gravid – vecka för vecka”.

Hur Pennys graviditet var? Läs mamas gravidintervju med Penny Parnevik.