Nya bloggaren Vanja Wikström: "Jag lever inget lyxliv men jag är LYCKLIG"

Välkommen till oss på mama Vanja Wikström!

Välkommen till mama!

– Tack, har läst mama lääääänge, så jag är sjukt taggad på att få vara en del av ert team.

Vad kan läsarna vänta sig av din blogg?

– Mitt mål har alltid varit att skapa en vardag jag inte behöver ta semester ifrån. Jag lever inget lyxliv, men jag är LYCKLIG, vilket är största lyxen. I bloggen pratar jag om att ”värna vardagsglädjen”.

Så… med tre ord, vem är du?– En lycklig rackare.

Vad gör en momtrepreneur?– Det är en kvinna med kids, som gillar att göra business. En sån som jag alltså. Jag älskar att starta upp grejer och få dem att växa. Tack vare det har jag fått uppleva många olika typer av karriärer, och smakat på många olika liv. Ett spännande sätt att leva där min vardag är det roligaste jag vet.

Du inspirerar dagligen tusentals följare genom dina kanaler, vilka mamas inspirerar dig?

– Jenny Strömstedt är ju för sabla cool. Driftig, har pondus, är rolig och knivskarp. Sienna Millers garderob och stilkänsla är brutalt inspirerande. Och sen måste jag såklart nämna min egen mamma som jag tyckt gjort ett förträffligt jobb, och visat mig vikten av att våga.

Vilken mama-fråga brinner du lite extra för?

– Att vi måste investera mer i förlossningsvården (kvinnovården överlag) – och att alla kvinnor ska få bestämma över sina egna kroppar när det kommer till att föda barn. Kejsarsnitt borde vara en juridisk rättighet.

Här kan du börja följa Vanja Wikström och hennes väg till att bli tvåbarnsmamma!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!