Nisse Edwall och Manne Forssberg - mamas nya pappabloggare

Välkommen till mama.nu! Ni ska blogga om pappalivet hos oss, hur känns det? ­–Jätteroligt! Hedrande, säger Manne Forssberg.–Det känns häftigt att få gå i bräschen för något som känns bra. På ett personligt plan känns det också skoj att få formulera mig lite grann och kanske få lite rätsida på saker och ting jag gör, säger Nisse Edwall.

Berätta, vilka är ni?– Jag heter Nisse Edwall, har jobbat med radio och TV i snart tio år. Just nu leder jag radioprogrammet Nisses fredag i P3 och så producerar jag podcasten Pappapodden tillsammans med Manne.

–Jag heter Manne Forssberg och bor i Stockholms utkanter med fru och två döttrar. Jag är frilansskribent och författare till böckerna Kukbruk och Pappalogi. När jag inte skriver åker jag runt och föreläser, mest om sex och könsroller. Jag gör Pappapodden tillsammans med Nisse och i somras gjorde jag Relationsmyterna i P3 tillsammans med Kitty Störby Jutbring.

Vad kan besökarna vänta sig av er i bloggen? –Jag ska gå till botten med mitt föräldraskap och försöka få läsarna att skratta genom att berätta om mina föräldraskapsfails. Dessutom blir det söta barnbilder, säger Manne.–En ärlig inblick i mitt liv och förhoppningsvis ett och annat skratt. Ibland kanske jag är lite arg på något också, säger Nisse.

Finns det något ni INTE kommer dela med er av i bloggen?– Jag kommer att koncentrera mig på mina egna tillkortakommanden och inte fokusera alltför mycket på andras, säger Nisse.

–Kanske mina foteksem. Och en del saker som min äldsta dotter säger till mig när hon har utbrott under hell hour, säger Manne.

Är ni själva stora bloggläsare?–Jag är något av en tennisnörd och läser en hel del tennisbloggar. Annars är jag rätt analog av mig och läser en hel del pappersprodukter. Både tidskrifter och dagspress, säger Nisse

– Jag läser sjukt många bloggar om napolitanska kavajaxlar och brittiska skor, säger Manne.

Ta mig direkt till Nisse och Manne!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 3 nr av mama för endast 99 kr. Köp nu!