Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Melina Criborn har fått en son med DJ-stjärnan – det ska barnet heta

Melina Criborn har fått barn nummer två med sin partner, DJ-stjärnan Jacob ”Nause” Criborn. Det berättar hon själv på Instagram där hon publicerar en bild på sonen. 

Paret har sedan tidigare dottern Cleo, som artisten Benjamin Ingrosso är gudfar till. Den här gången är det Bianca Ingrosso som ska få axla den ärofyllda rollen som gudförälder.

Tre har blivit fyra! På Instagram berättar Melina att sonen föddes på tisdagen, och att han ska heta Jack.

https://www.instagram.com/p/Cc22pCAsihE/

Bianca ville följa med på förlossningen

I Melina Criborns senaste youtube-vlogg ”Gravid vecka för vecka” fick följarna vara med då paret åt middag med gudföräldrarna Benjamin och Bianca Ingrosso, och artisten lagade sin berömda nattpasta. Melina berättade då att Bianca önskat att få vara med när det är dags för henne att föda.

– Bianca vill ju helst följa med oss och jag har sagt att hon får det. Men jag tror inte hon får det på grund av Corona…

Innan kvällen hos paret Criborn tog slut, när Benjamin Ingrosso somnat på soffan, fick Bianca avslutningsvis välja en låt som Melina skulle föda till: 

– Jag tycker en Harry Styles-låt, eller Justin Bieber…

– Baby, baby, baby, oh…

Melina Criborn om gudföräldrarnas roll

Melina Criborn har i en tidigare intervju med mama själv berättat om varför hon och partnern Jacob ”Nause” valt syskonen Ingrosso som gudföräldrar:

– För oss har det faktiskt varit viktigt med gudföräldrar och de ”paren” som nu är valda har alltid varit självklara. För oss har det varit viktigt att det är personer som ger våra barn tid, inte en sån som bara träffar sitt gudbarn 1-2 ggr per år på till exempel födelsedagar. Utan personer som vill vara med oss alla och hänga.

Hon berättade då även att hon längtar efter sin förlossning den här gången och att hon är peppad på att få göra det igen.

– Verkligen det coolaste man kan vara med om, tycker jag! Och jag önskar och hoppas att jag kan föda på samma sätt som med Cleo. Dock ville jag ju ha epiduralbedövning med Cleo men hann inte för det gick så fort, och denna gång är jag inte så säker på att jag ens vill ha det då det gick så bra utan förra gången. Men fråga mig igen när jag väl ligger där på BB.

Om Bianca var med på förlossningen och vilken låt det blev vet vi ännu inte. 

Grattis Melina och Jacob önskar i alla fall vi på mama!

https://www.instagram.com/p/Cc22q0MDn_R/https://www.instagram.com/p/CcJRFhiMWmR/

LÄS MER: Bianca Ingrosso om barnplanerna: ”Ska vara världens bästa mamma”

LÄS MER: Melina Criborn om graviditeten: ”Sov 18 timmar om dygnet”