Jacob och Melina Criborn väntar sitt andra barn. Foto: Tommy Holl / TT NYHETSBYRÅN

Melina Criborn gravid – väntar sitt andra barn

Influencern Melina Criborn och DJ-stjärnan Jacob Criborn blev föräldrar till lilla Cleo i augusti förra året. Nu växer familjen återigen.

Tre ska bli fyra.

Influencern Melina Criborn, 31, och hennes man, Jacob ”Naus” Criborn, 31, väntar sitt andra barn.

I en video på Instagram delar hon med sig av klipp när de visar ultraljudsbilder för dottern Cleo med slutklämmen ”Can't wait to see you”. 

I en video på Instagram delar paret med sig av den glada nyheten. Foto: Instagram/@melinacriborn

Nära vän till familjen Wahlgren/Ingrosso

Melina, som vi återkommande brukar se i ”Wahlgrens värld” på Kanal 5, är bästis med Bianca Ingrosso vars bror Benjamin Ingrosso sedan tidigare är gudfar till Melinas och Jacobs första barn. Under torsdagen anordnade Bianca en så kallad Gender Reveal för sina vänner och på Instagram Stories berättar Melina att Bianca kommer bli gudmor åt bebisen i magen.

– Vårt lilla barn har fått sina gudföräldrar idag, Bianca gudmor och ”Kolan” gudfar - de är en riktig radarduo. Vi är så glada och tacksamma att de sa ja.

Melina och Jacob har ännu inte avslöjat på sociala medier om det blir en lillasyster eller lillebror till Cleo.

Förlossningen med Cleo

Under sin förra graviditet delade Melina Criborn flitigt med sig av uppdateringar på Youtube då hon även var med i ”Gravid - vecka för vecka”. Och hennes förlossningsvideo, där hon generöst delar med sig av videoklipp och sina tankar och känslor, har visats över 350 000 gånger. Det var en snabb förlossning och från första värk tog det bara tre timmar tills Cleo var född.

– Det är det ballaste jag har gjort någonsin, jag vill bara göra om det igen och igen och igen, berättar hon i videon.

Uppdaterad 2021-12-06. I en ny Youtube-video från deras gender reveal-party får vi veta att Melina och Jacob väntar en lillebror.

mama har sökt Melina Criborn.

LÄS OCKSÅ: Youtube-paret Nadia och Lamberi har fått trillingar
LÄS OCKSÅ:
Bebislycka! Det ska Mariettes nyfödda son heta