Maj 2022 beräknas Melina Criborn föda sitt andra barn, en lillebror till Cleo. Foto: Instagram/@melinacriborn

Melina Criborn om graviditeten: ”Sov 18 timmar om dygnet”

Melina Criborn väntar sitt andra barn - en lillebror till Cleo är beräknad i maj 2022. För mama berättar hon om skillnader i graviditeterna, hur hon tänker kring förlossningen och hur hon och maken Jacob ”Nause” träffades. (Så fin kärlekshistoria!) 

Hej Melina och stort grattis till graviditeten! Hur skiljer sig den här graviditeten från din förra?
– Under denna graviditet har jag mått mycket mycket sämre än vad jag gjorde med Cleo. Jag mådde så pass illa så jag var i princip sängliggandes i fem veckor. Sov seriöst 18 timmar dygnet. Men nu har, som tur är, allt vänt och jag mår prima ballerina och är mig själv igen.

Hur tror du att Cleo kommer bli som storasyster?
– Åh, så svårt att säga, men jag tror någonstans att hon kommer bli väldigt omtänksam och nästan överbeskyddande. Jag var och är så med min bror, och Cleo och jag är väldigt lika, om man nu kan va det så här tidigt. Så jag tänker att det kommer bli lite samma relation mellan dem.

Titta Cleo, du ska bli storasyster! Melina och Jacob visar bilder på lillebror i magen. Foto: Instagram

Vad tänker du om tvåbarnslivet?
– Det jag ser mest fram emot är att bli en familj, jag tycker att fyra personer verkligen känns som en familj. Och jag längtar efter att få ge Cleo ett syskon och se dem växa upp och leka tillsammans. 

...och vad oroar dig?
– Det som ”oroar” mig måste i så fall vara tanken på min sömn, haha! Nämen skämt åsido jag är inte en sån orolig person så jag försöker mest tänka på det positiva och roliga som kommer.

Det blir en lillebror den här gången. Vad var din första tanke när Jacob ”poffade” den där ballongen på erat gender reveal party?
– ”OMG jag fick exakt som jag drömt om, får man ha sån här tur!?”.

https://www.youtube.com/watch?v=gvFivmxO4gM


”Jag vill bara göra om det igen och igen och igen” sa du efter din förra förlossning. Hur känner du nu? Har du några tankar om hur du vill föda?
– Jag längtar efter förlossningen, tycker det var så coolt och kul så är fortfarande lika peppad på att få göra det igen. Verkligen det coolaste man kan vara med om, tycker jag! Och jag önskar och hoppas att jag kan föda på samma sätt som med Cleo. Dock ville jag ju ha epiduralbedövning med Cleo men hann inte för det gick så fort, och denna gång är jag inte så säker på att jag ens vill ha det då det gick så bra utan förra gången. Men fråga mig igen när jag väl ligger där på BB.

Så träffades Melina och Jacob ”Nause” Criborn 

Hur och när träffades du och din man?
– Jacob och jag har känt varandra i princip hela livet. Vi firade vår första midsommar ihop när vi var sju år. Gick i samma skola i lågstadiet. Vi var ihop första gången när vi var 13 år gamla. Sen träffades vi igen på en fest när vi var 17, och precis skulle fylla 18, och sen dess har det varit vi.

Vilken fin kärlekshistoria! Hur har er relation förändrats sedan ni blev föräldrar?
– Skulle säga att vår relation har blivit ännu starkare även om den sätts på prov mest hela tiden. Jag är så glad att jag skaffat barn med någon jag verkligen känner utan och innan. Men det är så coolt att verkligen titta på Jacob ibland och inse ”du är verkligen pappa till mitt/mina barn”, det är häftigt!

https://www.instagram.com/p/CSEZzJCMaVu/

Vem vinner namndebatten av er två?
– Jag kan säga såhär: Jacob har inte ens ett namnförslag, haha!

Tolkar det som att du vinner, haha. Vi ser ju dig oftast på Youtube. Jobbar du fortfarande på Serenity?
– Jag jobbar fortfarande på Serenity, är på plats två dagar i veckan ungefär. Jag brukar kalla mig själv vaktmästare, då det är jag och mamma som äger salongen så gör man ju allt som behövs göras när man är egen företagare.

Benjamin och Bianca Ingrosso är gudföräldrar 

Benjamin Ingrosso är gudfar till Cleo och Bianca Ingrosso ska bli gudmor till lillebror i magen, något Melina tidigare har avslöjat.

Hur har ni tänkt kring gudföräldrar? Har det varit viktigt för er?
– För oss har det faktiskt varit viktigt med gudföräldrar och de ”paren” som nu är valda har alltid varit självklara. För oss har det varit viktigt att det är personer som ger våra barn tid, inte en sån som bara träffar sitt gudbarn 1-2 ggr per år på till exempel födelsedagar. Utan personer som vill vara med oss alla och hänga.

Melina Criborn

Ålder: 31.

Familj: Maken Jacob (dj under namnet Nause), dottern Cleo, 1, och son i magen.

Bor: Stockholm.

Gör: Driver salong Serenity, jobbar med sociala medier, vloggar, renoverar på heltid och är mamma.

Aktuell: Samarbete med företaget Eldstickan – för en säker jul.

BF: 8 maj 2022.

Gravidvecka vid intervjun: Gravidvecka 20 (vecka 21 på måndag 20/12)

LÄS ÄVEN: Carolina Gynning om kroppen efter tre barn: ”Känner mig hel”
LÄS ÄVEN:
Bloggaren Egoina: ”Boken gjorde att jag kände mig misslyckad”