Foto: Liderina

Bloggaren Carolina Gynning: ”Jag skrek och spydde i tio timmar”

I mamapodden berättar konstnären och bloggaren Carolina Gynning om smärtsamma förlossningar, kärleken till sina döttrar och om varför föräldrar separerar under småbarnsåren.

Du lyssnar väl på mamapodden? Podden där kända, svenska mammor generöst och öppenhjärtigt berättar om sina graviditeter, förlossningar och känslor kring mammaskapet.

I ett avsnitt berättar konstnären och bloggaren Carolina Gynning, mamma till Adele och Alicia, om sina förlossningar, livet efter bebis och om familjelivet.

– Jag borde nog ha förberett mig lite på hur det är att föda barn för det kom som en fruktansvärd chock! Det kändes som att jag skrek och spydde i tio timmar. Jag kräktes ner väggarna och hela golvet på förlossningen, säger i podden.

”Jag förstår att många skiljer sig under småbarnsåren. Vi har varit inne i en tornado.”

I podden berättar Carolina om hur hon i sitt förlossningsbrev skrivit att hon absolut inte ville ha någon smärtlindring. Något hon kom att ångra.

– Ta all smärtlindring du kan få! För det är sjukt jobbigt och det gör jävligt ont, tipsar hon.

Carolina Gynning under inspelningen av mamapodden.

Vidare pratar hon om skillnaden mellan första och andra förlossningen och om hur det är att få barn ganska tätt. Om brutal sömnbrist och om hur livet som småbarnsmamma påverkat både henne som person och relationen till sambon Alexander Lydecker.

– Jag har varit så fruktansvärt trött. Jag har varit trött i själen efter fyra år utan sömn, säger hon och fortsätter:

– Jag förstår att många skiljer sig under småbarnsåren. Vi har varit inne i en tornado.

Missa inte resten! Lyssna på avsnittet redan nu, du hittar det här.

Här finns alla avsnitt av mamapodden! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!