Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Programledaren Malin Olsson är gravid! För mama berättar hon om glädjechocken: ”Denna lilla bebis kom som en total överraskning”.Programledaren Malin Olsson är gravid! För mama berättar hon om glädjechocken: ”Denna lilla bebis kom som en total överraskning”.Programledaren Malin Olsson är gravid! För mama berättar hon om glädjechocken: ”Denna lilla bebis kom som en total överraskning”.
Programledaren Malin Olsson är gravid! För mama berättar hon om glädjechocken: ”Denna lilla bebis kom som en total överraskning”. Foto: Privat / Instagram

SVT:s Malin Olsson är gravid: ”En mirakelbebis”

Malin Olsson väntar sitt andra barn tillsammans med kärleken Simon Peyron. En total överraskning för paret – efter att Malin fått höra att hon kunde ha svårt att få barn igen: ”Detta är på sätt och vis en mirakelbebis”, berättar programledaren för mama.

I april 2017 föddes dottern Blanka

”Nu är hon äntligen här vår högt efterlängtade dotter! I måndags morse medan vårregnet smattrade mot fönstret på Lunds förlossning damp hon in i våra liv med dunder och brak.”, berättade SVT-programledaren Malin Olsson då.

Nu är den folkkära programledaren gravid igen. Via Instagram berättar hon den glada nyheten tillsammans med en bild med sambon Simon Peyron och blivande storasyster Blanka.
”Du damp verkligen ned som en liten kärleksbomb, men det sägs ju att man inte väljer när bebisar ska komma...det gör dem själva! Välkommen till familjen, du har en storasyster som längtar vääääldigt mycket efter dig! ❤️”

I magen ligger en riktig liten kärleksbomb.I magen ligger en riktig liten kärleksbomb.I magen ligger en riktig liten kärleksbomb.
I magen ligger en riktig liten kärleksbomb. Foto: Privat / Instagram

Malin Olsson: ”Denna lilla bebis kom som en total överraskning”

För mama berättar Malin Olsson att hon för en tid sedan fått veta att hon har en obalans i sköldkörteln och av den anledningen kunde ha svårt att bli gravid. Därför kom det där plusset på stickan som en extra stor – och extra glad överraskning.
– Denna lilla bebis kom som en total överraskning och vi blev lite chockade... Jag fick nyligen sköldkörteldiagnosen Subklinisk hypotyreos och började gå på Levaxin (läkemedel, reds. anm.) och fick veta av läkaren att det till exempel kunde vara svårare att bli med barn. Så detta är på sätt och vis en mirakelbebis.

Malin och lilla Blanka på omslaget av mama 2017.Malin och lilla Blanka på omslaget av mama 2017.Malin och lilla Blanka på omslaget av mama 2017.
Malin och lilla Blanka på omslaget av mama 2017.

”Man vill att barnens namn ska passa ihop”

Malin har nu nått halvägs i graviditeten. Bebisen i magen har fått arbetsnamnet Kladdis – men det beror inte på någon craving – utan en påhittig blivande storasyster som hunnit fylla 3. 

– Blanka har döpt bebisen till Kladdis för att bebisar ”kladdar” så mycket – simple as that – och nu hänger det kvar... Men vi försöker febrilt hitta namn till hen, det svåra med andra barnet är ju att man vill att barnens namn ska passa ihop och att det ska gå att kalla smidigt!

Hur har du mått hittills i graviditeten?
– Jag har mått oförskämt bra precis som i förra graviditeten... Och jag är sååå tacksam över att slippa kräkas då det är något av det mest obehagliga jag vet och jag känner SÅ för alla mamas to be som måste gå igenom det.
– Dock har jag varit galet trött, men det kan ju bero på att jag har ett barn att ta hand om hemma, haha.

Har du märkt av någon craving?
– Cravings... Hm med Blanka var det tydligt, då var det citrusfrukter som gällde! Nu är jag hungrigare och vill ha ”MAT” massor av mat! Utöver det går det åt rätt mycket knäckebröd på grund av mig! Och craving på uppmärksamhet får vi inte glömma, Simon får det tufft!
Du kanske också vill läsa vår senaste stora intervju med Malin Olsson: ”Min PMS har blivit värre sedan jag blev mamma”
Eller vår ärliga intervju med Malin Olsson där hon berättar om allt från gravidsex till förlossning och amningskaos.