Foto: Isabell N Wedin/Harvest Agency

Malin Olsson är först ut i mamapodden: ”Vi fick åka in med ambulans”

Nu välkomnar vi en ny bebis i mamafamiljen – mamapodden! En podcast där kända kvinnor berättar om sin väg till att bli mammor. Först ut är programledaren Malin Olsson, mamma till Blanka, 7 månader.

Det stämmer – varumärket mama har blivit med podd.

– Äntligen är den här! mamapodden är en självklar förlängning av varumärket mama, där kända, svenska mamas berättar personligt om graviditeter, förlossningar och mammalivet, säger chefredaktör Louise Bratt Tidmarsh.

I premiäravsnittet berättar programledaren Malin Olsson om sin drömgraviditet och snabba förlossning. Dessutom får vi höra om den akuta ambulansfärden till BB, mediumet som berättade att hon väntade en flicka och tantaluringen som tvingade sig in i lägenheten precis när familjen kommit hem från BB.

Vilket superproffs! Malin Olsson i studion under inspelningen av mamapoddens premiäravsnitt.

– Skillnaden mot andra poddar i föräldraskapssegmentet är att i mamapodden ligger berättelsen helt hos mamman. Det är hennes story utan avbrott för frågor, med inslag av personliga ljudklipp och musik. Som lyssnare kommer man verkligen nära, förklarar Louise Bratt Tidmarsh.

Producent för mamapodden är Clara Wallin, som även producerar ”Värvet” och ”Värvet International”, och tidigare var poddchef hos Perfect Day Media, där hon bland annat  producerade ”Fredagspodden” och ”I am med Mikael Persbrandt”.

mamapodden finns överallt där poddar finns – här kan du lyssna.

 

mamapodden sponsras av Polarn o. Pyret.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!