Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Världsstjärnan Madonna har sex barn.
Världsstjärnan Madonna har sex barn.
Världsstjärnan Madonna har sex barn.
1 AV 2
Lourdes Leon, Rocco Ritchie, David Banda, Chifundo ”Mercy” James, och tvillingarna Stella och Estere – här är Madonnas alla barn
2 AV 2
Världsstjärnan Madonna har sex barn.
Foto: STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL TT NYHETSBYRÅN

Madonnas barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

Ensamstående sexbarnsmamman Madonna delar en ny familjebild med alla sina barn. Lourdes Leon, 26, Rocco Ritchie, 22, David Banda, 17, Chifundo ”Mercy” James, 16, och tvillingarna Stella och Estere, 10, poserade alla tillsammans med mamma Madonna som dagen till ära var klädd i helsvart korsettklänningen med spets.

”Det här är jag tacksam för” började artisten sitt inlägg.

Superstjärnan Madonna Louise Veronica Ciccone, 64, förlorade som sexåring sin egen mamma i bröstcancer. Längtan efter många barn verkar alltid har funnits hos henne – och i dag har hon hela sex barn som hon ofta hyllar på Instagram. 

Barnen är också något hon är väldigt tacksam över – något hon skriver i ett nytt inlägg efter att ha firat Thanksgiving. 

Med orden ”Det här är jag tacksam för” börjar musikern inlägget med en bild på sig själv och äldsta barnet Lourdes, som hon har tillsammans med Carlos Leon. 

https://www.instagram.com/p/ClZccWFPqWh/

På nästa bild i bildspelet visar hon alla barnen. Rocco är klädd i kostym, David i en ljusblå polotröja, Mercy i grön klänning, och så tvillingarna i svart och glittrigt. 

Mercy, Stella och Estera adopterades alla tre av popartisten mellan 2008 och 2017, medan Rocco är Madonnas biologiske son med exmaken Guy Ritchie.

Hela stora familjen. Foto: Instagram @madonna

Madonnas sex barn intresserade av mode

På en annan bild i bildspelet ses döttrarna dj:a, samtidigt som deras mamma dansar.

Alla barnen verkar precis som mamma Madonna vara modeintresserade. I somras sa artisten om sonen David till programledaren Jimmy Fallon:

”Han kan ta på sin vilken outfit som helst och se swag ut. Det är verkligen irriterande. Han bär mina kläder och ser bättre ut i dem. Han kan till och med bära en klänning och se bra ut”.

Madonnas yngsta barn, Stella och Estere, föddes i Malawi i augusti 2012. Madonna adopterade döttrarna när de var fem år i februari 2017.

LÄS MER: Kändismammorna som har fler än fyra barn

LÄS MER: 12 kändismammor som skaffat barn på egen hand – helt utan partner