Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
Tv-stjärnan Kourtney Kardashian och hennes Penelope, 10, har samsovit sedan start. Foto: Stella Pictures

Kourtney Kardashian: ”Jag samsover med min 10-åring”

Trebarnsmamman Kourtney Kardashian gifte sig i somras, men har ännu inte flyttat ihop med sin make Travis Barker. Anledningen är att hon inte vill rycka upp barnen från sitt hem, där de har egna rum och känner sig trygga. Dessutom vill hennes 10-åriga dotter fortfarande sova i mammas säng varje natt.

Trebarnsmamman Kourtney Kardashian må vara nygift med Blink 182-trummisen Travis Barker, men barnen är fortfarande hennes främsta prioritet – dag som natt. 

I podcasten Not skinny but not fat berättar realitystjärnan att hennes 10-åriga dotter Penelope har sovit i hennes säng sedan hon var nyfödd.

– Hon har sovit med mig varje natt sedan hon föddes och gör det i princip fortfarande, om hon inte har en kompis som sover över eller om hon övernattar hos Travis, moster Koko eller moster Kiki (Khloe respektive Kim Kardashian, reds anm), säger Kourtney.

Förra året postade Kourtney en Instagrambild där hon skrev att den då 9-åriga dottern sovit med henne sedan dagen hon föddes. Sedan dess har Kourtney hunnit gifta sig, men det har inte förändrat sovarrangemanget. Foto: Stella Pictures

Hon har även sönerna Mason, 12, och Reign, 7, med exsambon Scott Disick, medan Travis är pappa till Alabama, 16, och Landon, 18. På grund av sina respektive barn har Kourtney och Travis, som gifte sig i Italien i somras, ännu inte flyttat ihop utan lever som särbor.

– Vi försöker luska ut hur vi ska kombinera våra hushåll och våra barn. Det håller på att falla på plats. Varje söndagskväll äter vi familjemiddag hemma hos Travis, med alla barnen, berättar Kourtney i podden.

Paret gifte sig i ett extravagant bröllop i Italien i somras, men lever än så länge som särbor. Foto: Cobra Team / BACKGRID/IBL

Planen på sikt är att skaffa ett gemensamt hem, men tills dess passar Kourtney på att bo hemma hos Travis när barnen är hos sin pappa. När hon har barnen går hon i stället upp på morgonarna går hon upp klockan sex och skjutsar barnen till skolan innan hon åker hem 

– Vi vill att våra barn ska känna sig som hemma. Barnen har bott i sina hus hela livet, mer eller mindre. De har sina rum och vi bor bara ett kvarter ifrån varandra, förklarar Kourtney.

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenner avslöjar ovanliga namnet på nyfödda sonen

LÄS OCKSÅ:
8 kändisbarn som ser ut exakt som sina föräldrar