Kläddesignern Anine Bing och barnen Benjamin och Bianca öppnar sitt hem i Los Angeles och pratar bland annat om Gina Tricot-kollektionen. Foto: Katarina Malmström Brown

Kläddesignern Anine Bing: ”Jag hoppas att det blir tvillingar nästa gång”

Genom stenhårt arbete har Anine Bing, 35, skapat ett eget litet mode­imperium. mamas Cecilia Blankens åkte hem till villan i LA för ett samtal om utmattning, tvillingdrömmar och mycket mer.

Dansk-svenska Los Angeles-bon Anine Bing, 35, personifierar bilden av entreprenören som uppfyllt sina drömmar i USA. Tillsammans med maken Nicolai, 40, har hon byggt upp ett modeuniversum med tolv egna butiker runt om i världen och ett prestigefullt nätverk som få kan matcha.

Samtidigt har hon blivit mamma till Bianca, 7, och Benjamin, 5, vilket ökat stressfaktorn i livet, precis som för många andra småbarnsmammor. För framgångar kommer som bekant sällan gratis. Anine har jobbat hårt och extremt fokuserat de senaste åren, samtidigt som hon fått två barn, och till sist kraschade hon.

– Jag minns en gång när Vogue var här och skulle fota och fastän jag borde varit mitt mest glada och inspirerande jag, började jag gråta mitt i plåtningen. Och sedan bara grät och grät jag och kunde inte sluta. Jag hade jobbat så oerhört mycket, tackat ja till allt och bränt ut mig fullkomligt. Det blev en vändpunkt och det senaste året har jag dragit ner på tempot och säger nej, även till sådant som jag vet egentligen skulle vara kul och bra. Man måste orka.

Välkommen in i garderoben! Foto: Katarina Malmström Brown

Anine gör samarbete med Gina Tricot

När hon nu har hittat balansen igen finns tankar på att utöka familjen.

– Jag vill skaffa fler barn, och Nicolai är inte helt emot det. Men inte just nu. Vi jobbar för mycket, och nästa gång vill jag ha tid att vara hemma och inte ge bort bebisen till en nanny så som jag fick göra mycket med Benjamin. Bianca önskar sig tvillingar, och i hemlighet hoppas jag faktiskt också på det.

Med Bing Kids hittar Anine Bing en ny målgrupp.

Två andra bebisar har dock redan fötts under året – i april lanserades Anine Bings samarbete med klädjätten Gina Tricot samt nya Bing Kids – Anine Bings signaturkoncept med jeans, t-shirts och skinnjackor för barn.

– Det känns så kul att äntligen lansera våra barnkläder! Ända sedan jag lanserade mitt eget märke har jag velat göra en barnkollektion som påminner om Anine Bings estetik. Jag har själv saknat en barnkollektion med kläder som har en lite rockigare stil. Kläderna ska tåla att slitas och smutsas ner och min förhoppning är att plaggen ska uppmuntra barnen till lek och stärkt självkänsla.

Originaltext: Cecilia Blankens

Foto: Katarina Malmström Brown

Hår och makeup: Ashley Humphreys

Detta är en re-write av omslagsartikeln i mama nr 5. Läs hela intervjun i tidningen som finns i butik den 15 maj! Där kan du också läsa vårt reportage med toppolitikerna som är småbarnsmammor, hur ni fixar sexlivet under småbarnsåren och mycket mer.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hudvård från Emma S för 159 kr. Köp nu!