Kenza Zouiten Subosic är nu mamma till två pojkar. Foto: HANNAH HEDIN / BMB

Det ska Kenzas nyfödda son heta: ”Definitivt en lillebror”

Kenza Zouiten Subosic har blivit tvåbarnsmamma. Den 5 mars blev influencern mamma till en liten pojke - och nu berättar hon om det fina namnet till lillebror.

Plusset på stickan kom bara några dagar efter storebror Nikolas ettårsdag.

– Vi blev jättechockade, men jätteglada såklart! Vi lyckades bli gravida på andra försöket med hormonbehandlingen, vilket kändes helt galet. Vi hade förväntat oss att det skulle ta minst ett år, sa Kenza Zouiten Subosic nyligen i mamas stora omslagsintervju (där hon berättar mer om vägen till det där plusset).

Den 5 mars, fyra dagar efter BF, fick Kenza och maken Aleksandar Subosic så välkomna sitt andra barn till världen, Nikolas lillebror.

På Instagram berättar Kenza att pojken ska heta Danilo. Den lilla killen var 50 centimeter lång och vägde 3684 gram när han föddes. Storebror Nikola var 54 centimeter och vägde 4164 gram när han föddes i juni 2019.

”Vår lilla Danilo... Definitivt en lillebror”, konstaterar Kenza.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hudvård från Emma S för 159 kr. Köp nu!