Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Kenza Zouiten Subosic väntar sitt andra barn.Kenza Zouiten Subosic väntar sitt andra barn.Kenza Zouiten Subosic väntar sitt andra barn.
Kenza Zouiten Subosic väntar sitt andra barn. Foto: Karl Nordlund

Kenza om graviditeten: ”Vi började försöka när Nikola bara var 7 månader”

Det var en lång kamp för att bli gravid med första barnet. Kenza Zouiten Subosic och maken Aleksander Subosic var därför öppet ödmjuka inför ett eventuellt syskon till Nikola. För mama berättar influencerdrottningen om känslorna när hon nu ska bli tvåbarnsmamma. 

För bara några dagar sedan delade Kenza Zouiten Subosic och maken Aleksander Subosic med sig av den glada nyheten. Nikola, drygt ett år, ska bli storebror.

För mama berättar influencern om den första tiden som gravid och skillnaden mellan att vänta barn nummer ett och två.

– Jag har varit tröttare denna gång – men kan såklart bero på att jag inte direkt kan vila när jag vill. Jag har inte heller kräkts varje dag som när jag var gravid med Nikola, men ändå känt av ett härligt illamående dag in och dag ut. Sedan kom magen och sa hej några veckor tidigare denna gång! 

https://www.instagram.com/p/CE2JKcSnkxN/?hidecaption=true

Kenza: Vi hann aldrig känna oss stressade

Även denna gång hade makarna hjälp av hormonstimulering för att bli gravida. För mama berättar Kenza att de började försöka tidigt då de visste att det kunde ta tid. 

– Den här gången gick det betydligt snabbare (dock ej utan hormonhjälp), och eftersom vi började försöka när Nikola var bara 7 månader så hann vi aldrig riktigt känna oss stressade. 

Att ha varit med om resan en gång tidigare gjorde att Kenza kände ett annat lugn när det var dags igen. 

– Självklart låg den gamla jobbiga känslan kvar och gnagde, men denna gång vågade jag ändå lita på min kropp. Jag kände att den hade klarat av detta en gång förut och nu jäklar skulle det gå igen. 

”Jag trodde att många skulle reagera på att det är ganska tätt inpå”

Sedan makarna berättade den glada nyheten på sociala medier har gratulationerna vällt in. Såväl kända som okända har delat med sig av hurra-rop. 

– Jag trodde att många skulle reagera på att det är ganska tätt inpå förra graviditeten men jag tror att folk kanske har förståelse för att vi valde att försöka igen så snabbt eftersom att de vet om min historia, säger Kenza Zouiten Subosic.
Du kanske också vill läsa vår tidigare intervju med Kenza: ”Så länge det provocerar kommer jag lägga upp bilder när jag ammar”.
Eller om influencern Sanne Alexandra Josefson: ”Uppladdningen inför förlossningen var optimal”.