Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Kate berättar om hur olika hennes tre barn är.Kate berättar om hur olika hennes tre barn är.Kate berättar om hur olika hennes tre barn är.
1 AV 2
Så går det till på några av världen lyxigaste förlossningsavdelningar
2 AV 2
Kate berättar om hur olika hennes tre barn är.
Foto: John Rainford / SplashNews.com / STELLA Pictures / Splash News

Kate berättar om barnen: ”De är så olika”

Alla barn är olika, även de små kungligheterna.

– Det är just det som är grejen, att lära sig att hantera deras olikheter, sa Kate.

Kate har tagit ytterligare ett steg mot att bli drottning över kungariket England. Efter den hektiska tiden kring kröningen av svärfar kung Charles är hon i full gång med arbetet igen.

Ett av Kates största engagemang som kunglighet är arbetet med små barns mentala utveckling. Hon arbetar även med att uppmärksamma psykisk ohälsa. Just nu är det ”Veckan för att uppmärksamma psykisk ohälsa” (Mental health awarness week) i Storbritannien, och Kate har gjort flera besök hos bland annat skolor och idrottsföreningar.

Pilbågsskytte och grillade marshmallows

Under ett evenemang som ordnades av den adlade OS-atleten Kelly Holmes, som driver en organisation där tonåringar får mentorskap av elitidrottare. Hela familjen besökte evenemanget där de bland annat fick testa på att skjuta pilbåge, och fikade med grillade marshmallows.

Prinsessan av Wales spänner bågenPrinsessan av Wales spänner bågenPrinsessan av Wales spänner bågen
Prinsessan av Wales spänner bågen Foto: Daniel Leal-AFP/POOL supplied by / STELLA Pictures / Splash News

Kate deltog också i ett samtal med Kelly Holmes, där hon fick frågan om hur hon tänker kring sina egna barn.

– Det gäller att lära sig att hantera deras olikheter, sa Kate i samtalet med dame Kelly Holmes, rapporterar People.

Under kröningen av farfar kung Charles märktes det tydligt att de tre kungabarnen George, 9, Charlotte, 8, och Louis, 5, har olika personligheter; prins George, som en dag kommer ärva tronen av sin pappa William, ger intryck av att vara medveten om det åtagande som väntar honom. 

Under kröningen var prins George allvarlig och koncentrerad, där han stod med händerna prydligt samlade när kungafamiljen mötte folket från Buckingham Palace balkong. Prinsessan Charlotte, däremot, kunde uppfattas som en klassisk ”duktig flicka”. Under kröningsceremonin i Westminster Abbey syntes hon sitta och peka och förklara för lillebror Louis vad som hände runtomkring dem.

Hela familjen på Buckingham Palace under kröningsdagenHela familjen på Buckingham Palace under kröningsdagenHela familjen på Buckingham Palace under kröningsdagen
Hela familjen på Buckingham Palace under kröningsdagen Foto: Doug Peters / Alamy Stock Photo / https://www.alamy.com

Inför kröningsceremonierna fick Kate frågan om just hur lilla prins Louis skulle hantera uppståndelsen – skulle han kunna ”uppföra sig”?

– Jag hoppas det, sa hon, korsade fingrarna och fortsatte:
– Men man vet ju aldrig riktigt, eller hur?

Prins Louis har verkligen tagit på sig rollen som yngst i syskonskaran! Precis som för så många femåringar tycktes det var omöjligt för honom att sitta still och koncentrera sig. Under veckan då firandet pågick syntes han spexa, peka, och hålla för öronen när folkets jubel blev för högt.

– Med tre små barn, så lär man sig att de har olika egenskaper och olika behov, och det gäller att lära sig hantera deras olikheter, sa Kate under samtalet med Kelly Holmes.

William och Kate och deras tre barn.William och Kate och deras tre barn.William och Kate och deras tre barn.
William och Kate och deras tre barn. Foto: Daniel Leal-AFP/POOL supplied by / STELLA Pictures / Splash News

LÄS MER: Här är ditt mammaliv, Kate Middleton!

LÄS MER: Meghan Markle hyllas på mors dag