Amanda Seyfried och Thomas Sadoski (tv) och Jessica Biel och Justin Timberlake (th) är bara några av paren som varit riktigt, riktigt bra på att hålla gravidhemlisar.
Amanda Seyfried och Thomas Sadoski (tv) och Jessica Biel och Justin Timberlake (th) är bara några av paren som varit riktigt, riktigt bra på att hålla gravidhemlisar. Foto: @mingey/instagram/TT

Kändisparen höll graviditeterna hemliga – i 9 månader

Det råder babyboom i Hollywood i Corona-tider. Såväl äkta superparet Jessica Biel och Justin Timberlake som skådisparet Amanda Seyfried och Thomas Sadoski lyckades dessutom hålla graviditeterna hemliga – i nio månader.

Det finns hemlisar och det finns hemlisar.

När man ständigt är påpassad av fans och paparazzi-fotografer kan det tyckas som en omöjlighet att hålla en graviditet hemlig – bara de första nervösa veckorna. 

Den pågående pandemin har onekligen skapat en riktig babyboom i Hollywood – och kanske är det också lättare än nånsin att hålla något för sig själv när konserter, tv-inspelningar och event är inställda. Se bara på de här paren!

Amanda Seyfried och Thomas Sadoski har fått en son

”Mamma mia”-stjärnan Amanda Seyfried och hennes skådespelarmake Thomas Sadoski överraskade alla sina fans när de i slutet på september berättade att de fått en son. 

Makarna, som gifte sig 2017 och sedan tidigare har dottern Nina, 3, lyckades hålla hela graviditeten hemlig. När de väl meddelade bebisnyheten via två organisationer de är engagerade i – hade sonen redan fötts.

”Sedan vår dotter föddes för tre år sedan har vårt engagemang för de oskyldiga barn som så brutalt påverkas av konflikt och krig varit en drivande kraft i våra liv”, löd deras uttalande via organisationerna INARA och War Child USA.

På Instagram har de i efterhand delat med sig av bilder på den växande magen:

Justin Timberlake och Jessica Biel har fått ett till barn

Silas, 5, har blivit storebror! Foto: TT / TT

Redan i somras började det ryktas om att superparet Jessica Biel och Justin Timberlake hade fått ett syskon till sonen Silas, 5. I slutet av september bekräftade parets nära vän, artisten Lance Bass att ryktena stämde:

– Babyn är så klart söt! Det är ju Justins och Jessicas!

Att de väntade barn är inget som makarna sagt ett ord om, och huruvida Silas fått en lillasyster eller lillebror är inte heller något som läckt ut. När Lance Bass fick frågan vad bebisen fått för namn blev det heller inget svar.

– Det var en bra fråga. Men Justin kommer att döda mig om jag berättar, svarade han med ett skratt.

Fler kändisar som varit väldigt bra på att hålla gravidhemlisar:

Skådespelarparet Rooney Mara och Joaquin Phoenix träffades när de spelade in filmen ”Her” och förlovade sig 2019. Nyligen råkade en regissör avslöja att de fått barn, en son som fått namnet River, efter Joaquins bror som dog av en överdos 1993. 

Året kunde inte få en bättre start. Cameron Diaz, 47, som dragit sig undan offentligheten för att fokusera på sig själv och sin familj, kunde på nyår äntligen dela med sig av nyheten att hon blivit mamma för första gången. Dottern har fått namnet Raddix och pappa är gitarristen Benji Madden.

Gravidryktena visade sig stämma när ”Game of Thrones”-stjärnan Sophie Turner och hennes artistmake Joe Jonas i juli berättade att de fått en dotter som ska heta Willa. Två månader efter födseln delade Sophie med sig av gravidbilder på sociala medier.

”Star wars”-stjärnan Carrie Fishers dotter, skådisen Billie Lourd och Austen Rydell förlovade sig i juni. Tre månader senare överraskade de sina fans när de berättade att de fått en son som fått namnet Kingston Fisher. Namnet Fisher som en hyllning till mormor som gick bort 2017.

”Jag har en son”, skev rapparen Iggy Azalea på Instagram i juni – och verkade nästan lika chockad som sina fans. ”Jag har väntat på det rätta tillfället att berätta men ju längre tid som gått, desto mer har jag förstått att jag alltid kommer vara nervös för att dela så stora nyheter med världen”. Iggy är tillsammans med Playboi Carti.
Du kanske också vill läsa om 27 kändisbarn med (väldigt!) unika namn.
Eller: ”Nu ska vi hem och ha penismys!” – och fler pinsamma saker våra barn har sagt 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + hudvårdskit från SENSAI för 199 kr. Köp nu!