Susanna Kallur är gravid med sitt tredje barn, berättar hon på Instagram. Foto: Privat/Sanna Kallur

Susanna Kallur är gravid igen – ska bli trebarnsmamma

Den tidigare friidrottsstjärnan Susanna Kallur berättar på Instagram att hon är gravid med sitt tredje barn. ”Ho är gravid”, skriver Kallur till bilden.

Thérèse Bilby

Familjen Kallur väntar tillökning. 41-åriga Susanna har sedan tidigare barnen Majken, född 2013, och Stellan, född 2017, tillsammans med maken Klas. 

– De påminner mig dagligen om hur fint det är att vara i nuet, berättade hon om barnen i en intervju med mama 2020.  

”Sanna” Kallur vann flera internationella mästerskapsmedaljer under sin tid som aktiv häcklöpare. I dag driver hon bland annat en träningstjänst online tillsammans med sin tvillingsyster Jenny Kallur. De tidigare friidrottarna har även haft en podcast om motion.

Grattis Susanna och hela familjen önskar vi på mama! ❤️

https://www.instagram.com/p/CivJ20zIZMr/

 

LÄS OCKSÅ:  Kändisar som har fått barn 2022 

Alida Morberg väntar barn nummer två med Bill Skarsgård

Alida Morberg och Bill Skarsgård ska bli tvåbarnsföräldrar.

Alida Morberg, 37, och Bill Skarsgård, 32, ska bli tvåbarnsföräldrar. Båda är glada och förväntansfulla, bekräftar hon för Expressen:

– Gud ja. Det var väldigt planerat.

Alida vill inte avslöja om det blir en tjej eller kille, men barnet väntas komma i november

Sedan tidigare har paret dottern Oona, som föddes 2018. 

Alida Morberg berättade i samband med sin medverkan i serien ”Amningsrummet” att det inte var helt självklart att dottern skulle få namnet Oona. Bill Skarsgård har tidigare pratat om livet som pappa i Kristoffer Triumfs podcast ”Värvet” – och hur han då tänkte kring att få fler barn.

– Det är kul, det är häftigt. Vi får se hur många det blir, men det är en kick alltså, sa han.

Melinda Jacobs och E-type väntar barn: ”Livets största under”

Melinda Jacobs och artisten Martin ”E-type” Erikson väntar barn. De avslöjar glädjebeskedet genom att lägga upp en bild på Instagram där de båda sitter i en bil – och Melinda Jacobs håller handen runt sin gravidmage.

– Det känns fantastiskt kul, otroligt och så klart overkligt, säger Erikson till Expressen.

Då Melinda Jacobs har flera barn sedan tidigare ska paret börja titta på andra lite större boenden. Melinda Jacobs driver familjehem sedan 20 år tillbaka och var familjehemsmamma åt ”Lilla hjärtat”. 

Barnet blir Eriksons första och han beskriver beskedet som ”livets största under”.

Det var i april som paret bekräftade att de var tillsammans.

– Jag har verkligen träffat kärleken, berättade Erikson då för Expressen och fortsatte:

Melinda Jacobs blev i fjol utnämnd till ”årets kvinna” av Expressen och hon har talat inför riksdagen om barns rättigheter.

https://www.instagram.com/p/ChhFD1zrRF9/

 

Chrissy Teigen gravid: ”En miljard sprutor senare”

Chrissy Teigen väntar barn igen.

I våras berättade Chrissy Teigen att hon genomgick en ny IVF-runda och nu visar modellen och matprofilen upp gravidmagen på Instagram.

– Phew, det har varit svårt att hålla det här inne så länge, skriver hon i inlägget.

36-åriga Chrissy Teigen har tidigare berättat att hon genomgår en ny IVF-behandling. Även barnen Luna, 4, och Miles, 6, som hon har tillsammans med musikern och maken John Legend, kom till med hjälp av IVF. 

LÄS OCKSÅ: Chrissy Teigens uppmaning efter alla rykten: ”Sluta fråga”

I inlägget på sin Instagram poserar Chrissy Teigen framför spegeln i sin walk-in-closet, iförd Gucci-trosor.

”En miljard sprutor” säger sig Chrissy ha tagit i benet under IVF-behandlingen. Foto: instagram.com/chrissyteigen
Chrissy delar nyheten i sina stories. Foto: instagram.com/chrissyteigen

– De senaste åren har minst sagt varit en röra av känslor, men glädje har fyllt våra hem och hjärtan igen. 1 miljard sprutor senare (i benet, som du kan se!) har vi en till på väg. Varje undersökning har jag sagt till mig själv, ”ok, om den är frisk idag ska jag berätta” men sen andas jag lättad ut vid ljudet av hjärtslagen och bestämmer att jag är för nervös fortfarande. Jag tror inte att jag någonsin kommer att gå ut från ett läkarbesök och känna mig mer peppad än nervös men hittills är allt perfekt och fint och jag känner mig hoppfull och fantastisk, skriver Chrissy i sitt inlägg.

I oktober 2020 berättade Chrissy om hur paret förlorade sin son Jack i magen efter ett antal komplikationer.

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Chrissy Teigens Stockholmsfavorit: ”Ett måste med barn” 

Khloé Kardashian väntar sitt andra barn genom surrogatmödraskap

Foto: John Nacion/NurPhoto/Shutterstock / Shutterstock

Khloé Kardashian och Tristan Thompson ska bli föräldrar igen tillsammans.Paret har sedan tidigare dottern True.

 Vi kan bekräfta att True kommer att få ett syskon som kom till i november, säger en representant för Kholé Kardashian till People.

”Khloé är väldigt tacksam till den fantastiska surrogaten för en sån välsignelse”, säger presspersonen till People och ber samtidigt att Khloé ska lämnas i fred för att fokusera på familjen. 

Förhållandet mellan Khloé Kardashian och Tristan Thompson tog slut i januari när Kardashian fick reda på att Thompson väntade barn med en annan kvinna. Han blev pappa så sent som i december tillsammans med Maralee Nichols, 31. Då var han fortfarande ihop med Khloé Kardashian. 

Parets andra barn väntas komma i juli.

 

10-barnsmamman Satu gravid igen: ”Längtan är så stor”

Satu Nordling Gonzalez med hela familjen – som nu växer och blir ännu större.

Satu Nordling Gonzalez har en stor familj – och nu blir den snart ännu större. I en video på Instagram avslöjar 10-barnsmamman att familjen väntar sitt elfte barn.

”Vi har burit en stor hemlighet i vilket känns som en evighet nu, vi är så stolta och tacksamma att berätta att baby #11 är på väg”, skriver Satu. 

Hon har i tidigare intervjuer med mama berättat om sina förlossningar. Inför barn nummer nio sa hon ”Den som påstår att förlossningarna går snabbare och smidigare för varje barn vet inte vad den pratar om eller så drar hen alla över en kam”. Återstår att se hur det går den här gången...

https://www.instagram.com/p/CewjNzajIJ_/https://www.instagram.com/p/Cd8-QHAjEHH/

 

Stilikonen Giovanna Engelbert gravid: ”Tack för all kärlek”

Foto: Instagram via STELLA Pictures/Instagram

Superstylisten Giovanna Battaglia Engelbert och fastighetskungen Oscar Engelbert ska bli föräldrar igen. 2019 välkomnade de sitt första barn Talitha Italia Engelbert till världen – och nu visar hon upp en ny babybula på Instagram med orden: ”Tack för all kärlek”.

På Instagram gratuleras Giovanna Battaglia Engelbert till graviditeten av bland andra supermodellerna Naomi Campbell, Josephine Bornebusch, Sofie Fahrman och Emilia Deporet. 

Kärleken slog till mellan Giovanna Battaglia Engelbert, superstylist och creative director på Swarovski, och Oscar Engelbert, vd för fastighetsbolaget Oscar Properties och mannen bakom de två skyskraporna Helix som blivit Stockholms nya landmärken. Paret gifte sig i Stadshuset 2016 och firade sedan med inbjudna vänner under en fyra dagar lång lyxfest på Capri. Bröllopsfesten var så storslagen att det uppmärksammades i internationell press. Festen höll på i flera dagar med influgna operasångare från Milano, influgna dragartister från Amsterdam, fyrverkeri, lasershow, solbad på inhyrda motoryachter och ett avslutande disko på ett chartrat och uppiffat lastfartyg ute på havet.

Oscar Engelbert har två barn från en tidigare relation. När paret träffades var Giovanna Battaglia Engelbert nyskild från Vladimer Roitfeld, son till franska Vouges tidigare chefredaktör Carine Roitfeld. 

https://www.instagram.com/p/CcdAxLRLZuj/

Sigrid Bernson gravid: ”Vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”

”Let's dance”-profilen Sigrid Bernson, 33, och artisten Robin Bengtsson, 32, väntar barn.

Nyheten delar de tillsammans i ett inlägg på Instagram.

”Vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”, skriver de.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”, skriver de till bilden där Sigrid Bernson visar upp magen.

Paret träffades 2019 när de tävlade tillsammans i ”Let's dance” i TV4. På julafton samma år gick de ut offentligt med sin kärlek.

Grattis önskar vi på mama er båda! <3

https://www.instagram.com/p/Cc2FSpANWjA/?

Britney Spears: ”Ska få en bebis”

Superstjärnan Britney Spears, 40, skriver på Instagram att hon och fästmannen Sam Asghari, 28, ska bli föräldrar.

”Jag gick ned så mycket i vikt innan min resa till Maui, bara för att senare gå upp allt igen. Jag tänkte ”herregud, vad hände med min mage???” Min make sa ”nej, du är mat-gravid”! Så jag tog ett graviditetstest och uuhhh ja... jag ska få en bebis”, skriver artisten.

Vidare i inlägget skriver artisten att hon inte tänker visa sig ute särskilt mycket på grund av paparazzis och att hon vid hennes tidigare graviditeter lidit av förlossningsdepression.

https://www.instagram.com/p/CcONvpGOelB/?

Sofi Fahrmans stora bebislycka – är gravid 

Sofi Fahrman, 42, har en dotter, Lilly, 8, från ett tidigare förhållande med nederländske finansmannen Nick Zijlstra. Nu ska hon bli tvåbarnsmamma. 

Ett år efter att hon separerade med Zijlstra 2016, träffade hon nämligen investeraren Filip Engelbert, 52, på ett jobbmöte och i december 2021 var de man och hustru. 

”Känner så mycket kärlek och tacksamhet”, skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CcImROONWLO/

Stjärn-dj:n Tiësto och modellen Annika väntar barn: ”Mitt livs kärlek”

Musikern Tiësto och hans fru Annika Backes Verwest ska få en son. Det avslöjar dj-stjärnan på Instagram med orden: ”Jag ska få en till bebis med mitt livs kärlek ❤️”. På filmen syns han kyssa sin Annikas mage vid Grammy Awards 2022.

Ryktena började redan i söndags när Tiësto sågs hålla om Annikas ”mage” på röda mattan och nu har den glada nyheten bekräftats av de blivande tvåbarnsföräldrarna. ”Babypojke på väg 💙”, skriver 23-åriga modellen Annika i sitt eget inlägg.

Gratulationer har trillat in från vänner och fans från världens alla dj:s. ”Grattis bror ❤️”, skrev DJ-duon Lucas och Steve i kommentarsfältet. ”Woooooo grattis !!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️,” sa David Guetta.

Paret är sedan tidigare föräldrar till ettåriga dottern Viola Margreet.

https://www.instagram.com/p/Cb76hKjF-qr/

 


Ciara och Måns Zelmerlöw ska bli föräldrar igen

Artisten och programledaren Måns Zelmerlöw berättar på Instagram att han och frun Ciara Zelmerlöw ska bli föräldrar igen.

”De senaste åren har varit fyllda av glädje men också sorg när livet inte har blivit det vi hade velat. Dags att få upp hoppet igen.  Vi håller alla tummar vi har!”, skriver Zelmerlöw på Instagram. Även Ciara Zelmerlöw berättar om graviditeten i ett inlägg på Instagram.

”Vi håller alla våra tummar, tår, ögonfransar och allt vi har får dig lilla vän”, skriver hon.

Makarna har sedan tidigare sonen Albert, som föddes 2018. Ciara har även sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Petra Mede väntar sitt andra barn

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Petra Mede, 52, väntar sitt andra barn, berättar hon i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.
– Jag är så otroligt glad och lycklig och känner mig väldigt, väldigt privilegierad. Man tar en dag i taget. Inget är självklart, en graviditet är aldrig självklar. Jag längtar till vi är i mål, berättar Petra Mede i ”Nyhetsmorgon”. 

Programledaren Jenny Strömstedt frågar Petra Mede om det finns någon pappa med i bilden. 

– Nej det här gör jag på egen hand, som jag gör med mycket i livet, svarar Petra Mede. 

Tv-profilen har sedan tidigare en 10-årig dotter.

Svenska Anna väntar barn igen med Hollywoodstjärnan 

Foto: Chris Ashford

Anna Lundberg från Helsingborg och Hollywoodstjärnan Michael Sheen väntar tillökning. Skådisparet avslöjade nyheten i sociala medier med en söt bild på familjens händer kärleksfullt placerade på Annas rundade gravidmage: ”I dessa mörka tider, här är vårt lilla ljus”.

Paret är i dag föräldrar till dottern Lyra, 2.

Sheen har sedan tidigare även dottern Lily, 23, med sitt ex Kate Beckinsale. Masters of Sex-skådisen Sheen delade nyheten först på Twitter tillsammans med texten: ”Det verkar som att det kan vara en till på väg!”