Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Träningsprofilen Mimmi Kapell har blivit trebarnsmamma!
Träningsprofilen Mimmi Kapell har blivit trebarnsmamma!
Träningsprofilen Mimmi Kapell har blivit trebarnsmamma!
1 AV 2
Prinsessan Estelle föddes 2012, bara ett stenkast från kronprinsessparets hem Haga slott. Hör mamas redaktör Johanna Schreiber berätta mer.
2 AV 2
Träningsprofilen Mimmi Kapell har blivit trebarnsmamma!
Foto: Instagram/Privat

Träningsprofilen Mimmi Kapell har fått sin tredje dotter

Träningsprofilen Mimmi Kapell, 28, har välkomnat sin tredje dotter efter en snabb förlossning. 

Personliga tränaren och influencern Mimmi Kapell och hennes sambo Rasmus, 29, har sedan tidigare döttrarna Milly, 4, och Meya, 2. När vi på mama intervjuade Mimmi under graviditeten berättade hon att kommentaren hon var mest trött på att höra handlade om kön, att vissa tyckte hon hade en pojkmage.

– Kändes som att folk ville att det skulle vara en pojke eftersom jag har två flickor redan, samtidigt som jag hela tiden visste att vi skulle få en tredje flicka och är överlycklig över det!, sa hon då.

Och nu har hennes tredje dotter fötts! Efter att ha lagt ut en reeel från BB med ett peppigt ”Let's do this”, la Mimmi 16 timmar senare ut en bild på sig själv och dottern i famnen. Hon skriver:

”Hon är här, hon mår bra, hon är perfekt 😭🦋”

Mimmi med sitt tredje barn i famnen! Foto: Mimmi Kapell / Privat/Instagram

Lillasyster hade bråttom när det väl var dags, skriver Mimmi vidare i sina Instagram storys.

”Tack för alla fina meddelanden. Vi mår bra. Lillasyster hade bråttom ut när det väl drog igång. Hann inte till pallen om man säger så.”

Stort grattis till hela familjen önskar mama-redaktionen!

Artisten Jessie J har blivit mamma: ”Han är magisk”

A Foto: Olle Sporrong/Instagram

Den brittiska popstjärnan Jessie J har fått en son och är officiellt en mama! 35-åriga sångerskan välkomnade sitt första barn, en liten pojke, meddelade hon på sin Instagram Story.

Jessie J drabbades 2021 av ett missfall och trots beskedet valde hon att bara några timmar ställa sig på scen och genomföra en konsert som planerat. Först när hon kom in sjönk förlusten in.

– Jag kände att jag hade fått allt jag någonsin hade velat ha och sedan var det borta. När jag kom hem den kvällen och låg där, jag har aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv, sa hon då till Page Six. 

Men nu har Jessie alltså fått en son!

”För en vecka sedan förändrades hela mitt liv”, skrev hon på en svart platta i sin Instagram Story. 

”Min son kom in i den här världen och mitt hjärta blev dubbelt så stort. Känslan är obeskrivlig. Han är magisk. Han är alla mina drömmar som går i uppfyllelse. Han är hela min 🌍 Han och jag har det bra båda två ☁️ Jag suger upp varje sekund och kan fortfarande inte fatta att han är verklig.”

Jessie J ligger bakom låtar som ”Price tag” och ”Bang Bang” men hon har också skrivit låtar till andra artister såsom Miley Curys och Chris Brown.

Grattis önskar vi på mama! 

 

LÄS ÄVEN: Kändisar som är gravida och ska få barn 2023

Michaela Forni har fått barn – det ska lillasyster heta

Influencern Michaela Forni har fått sitt andra barn tillsammans med maken Damon.

När vi på mama intervjuade Michaela under graviditeten berättade hon att Dante, som fyller fyra i juli, var väldigt peppad på att blir storebror.

– Han är väldigt medveten om vad det innebär att få ett syskon och pratar mycket om bebisen som är på väg. Jag är övertygad om att han kommer reagera väldigt fint då han har en mjuk och snäll personlighet. Sedan kommer det så klart vara tufft att dela på uppmärksamheten, men känslan av att ha en egen bebis tror jag att han kommer tycka mycket om. Han pratar om sin bebis varje dag redan!

Nu är bebisen här och den lilla flickan har fått namnet Gaia.

Michaela som hade en väldigt positiv upplevelse från sin första förlossningen hoppades på en ”vaginal förlossning i trygg miljö med trygga personer runtomkring mig” även denna gång.

– Det viktigaste för mig är att hitta kraften inifrån, det lyckades jag med förra gången och hoppas att jag får göra igen, sa Michela i slutet på 2022.

Fler kändisar som blivit mammor 2023!

Hilary Swank har fått tvillingar: ”Var inte lätt”

Skådespelaren Hilary Swank, 48, och maken Philip Schneider, 45, har blivit föräldrar.
Det var när hon gästade Good Morning America i höstas som hon avslöjade att hon väntade inte bara en utan två bebisar.

– Det här är något som jag har längtat efter under en väldigt lång tid, och min nya stora mening i livet är att få bli mamma. Inte bara till ett barn, utan två, sa hon då. 

Gravida Hilary Swank med maken Philip Schneider på röda mattan i januari. Foto: Sipa USA / TT NYHETSBYRÅN

Hilary och Philip gifte sig 2018. Hilary som varit gift tidigare har tidigare berättat att det var först med Philip som hon kände att det var bra tajming att bli mamma.

– Jag satsade på min karriär och befann mig inte i den rätta relationen för det tills för fyra år sedan. Alla komponenter var tvungna att finnas där och kännas helt rätt, berättade Hilary för Extra.

Nu har Hilarys dröm om barn blivit verklighet. Under påsken kunde hon berätta att tvillingarna kommit till världen och att hon blivit mamma till en pojke och en flicka.

Grattis till tvillingarna önskar vi på mama!

Efter tuffa gravidresan – Annica Englund har blivit mamma

Efter en lång kamp har influencern Annica Englund och NHL-stjärnan Elias Lindblom blivit föräldrar. Den som följt träningsprofilen Annica Englund på sociala medier har kunnat följa den flera år långa vägen till barn. I en intervju med mama förra året berättade Annica om beslutet att pausa sin IVF-resa efter många missfall och psykiska och fysiska påfrestningar.

– Att skaffa barn ska ju vara en kul, spännande och förväntansfull resa! Men för oss har det bara varit ett rent jävla helvete.

I höstas kunde så paret berätta att de väntade en ”liten fighter”,

”Efter alla dessa år, med tårar, förluster och smärta... är det äntligen vår tur. Sedan vi blev överraskade i somras har vi varit så rädda att förlora den här lilla. Men nu förstår vi att du behövde all den här tiden för att bli lika envis som mamma och pappa, eftersom du stannade hos oss. Vi kan inte vänta med att träffa denna envisa lilla fighter i mars.”

Sonen var beräknad i mars – men fem veckor tidigt – den 18 februari, bestämde sig Levi Lindholm för att se världen. Calgary-spelaren Elias missade lagets match mot New York Rangers men kunde senare berätta den glada nyheten till alla fans:

– Det har varit hektiska 24 timmar men alla mår bra och det är det viktigaste, säger han till klubbens hemsida.

Blake Lively har blivit fyrabarnsmamma

Vilken bebisglädje! Hollywoodparet Blake Lively och Ryan Reynolds har välkomnat sitt fjärde barn till världen, enligt Daily Mail. Makarna, som varit gifta sedan 2012, är redan föräldrar till döttrarna James, 8, Inez, 6, och Betty, 3. De har inte gått ut själva och berättat om nyheten utan Blake Lively delade med sig av en bild på sig själv, maken och svärmor under Super Bowl – utan gravidmage.

”Har varit upptagen”, skriver Lively till bilden – det tolkar följarna som en bekräftelse på att barn nummer fyra har anlänt.

Det var i september 2022 som det stod klart att paret väntade sitt fjärde barn – Lively visade då upp den växande magen på röda mattan.

Hollywoodstjärnorna blev tillsammans 2010 och gifte sig två år senare.

Susanna Thorson har fått barn: ”Känns väldigt fint”

Hon är känd från bland annat filmerna ”En gång i Phuket” och ”Jönssonligan – den perfekta stöten” – och gör snart regidebut med tv-serien ”Leva life” . Nu har Susanne Thorson, 41, blivit tvåbarnsmamma! 

Inför förlossningen berättade hon i en intervju med mama om graviditeten och den utmanande bebistiden:

– Den här gången är jag mer förberedd, med en dotter och två bonusbarn blir inte omställningen lika stor. Nu vet jag dessutom hur kort tid det handlar om så då vill jag ju tvärtom ta vara på den fina tiden och bara njuta. Så jag är förväntansfull och tacksam att uppleva det en gång till.

Efter sonens födelse skrev hon till Aftonbladet om lyckan och att det blev en liten pojke:

”Det känns väldigt fint och vi njuter av att vara insnöade, om man säger så. Allt gick bra, vi blev så omhändertagna och personalen på BB Stockholm var fantastiska. En liten pojke blev det. Han var 52 centimeter lång och vägde cirka 3,7 kilo”, 

Stort grattis till sonen önskar vi på mama! ❤️

 

Influencern Joanna Fingal har fått en son

Joanna Fingal har blivit tvåbarnsmamma.

Joanna Fingal, influencer och digital kreativ konsult, har fått en son. För bara några veckor sedan pratade mama med Fingal som redan då erkände att hon började känna sig ganska klar med hela graviditeten.

– Ja, krämpor, hemsk halsbränna, illamående som kommer och går, ryggvärk och det otroligt osköna ilningarna neråt fiffi. AJ aj aj!

Nu är i alla fall bebisen ute och dottern Cleo har fått en lillebror. 

I kommentarsfältet på Instagram väller grattishälsningarna in. Alexandra Bring, som själv precis blivit trebarnsmamma, skriver: ”Men åh grattis!!!!!”. Även Hannah Widell, Frida Fahrman, Molly Rustas, Sara Biderman och Michaela Forni skickar hjärtan och gratulationer.

Även sambon Daniel ”Dajje” Björnquist, fotbollsspelare för Örebro SK, delar nyheten om nyfödde bebisen på sin Instagram, med orden: ”Välkommen till världen min son.”

Fingal berättar inte i inlägget hur förlossningen var, men efter att hon fött lille Cleo berättade hon i en intervju med mama:

– Att föda barn är det största och coolaste jag gjort! Trots en smärta jag aldrig tidigare upplevt så är det lätt den häftigaste upplevelsen jag haft! Och såhär i efterhand kan jag nästan lite längta tills jag får göra det igen. För jag är då inte klar!

Stort grattis till lille sonen önskar vi på mama! ❤️

 

Influencern Alexandra Bring har fått sitt tredje barn

Influencern och träningsbloggaren Alexandra Bring, 32, har fått sitt tredje barn.

Det avslöjar hon själv på Instagram där hon publicerat en gullig film där storasystrarna Lou och Tula kramar och gosar med nya bebisen.

Foto: Stella Pictures

Alexandra Bring är en av Sveriges största influencers med 545 000 följare på Instagram. På hennes Youtube har vi kunnat följa hennes graviditet, och hur hon försökt kicka i gång förlossningen genom att äta ananas, gå i trappor, dricka hallonbladsté och den populära ”förlossningsdrinken”. Och nu har bebisen äntligen kommit!

På Instagram har influencern själv lagt upp ett gulligt klipp med den lilla nyfödda bebisen och de två storasystrarna. I kommentarsfältet väller gratulationerna in. Nicole Falciani skriver ”Åååh grattis”, Vanessa Lindblad grattar med orden ”Nämen sluta!!!! Wow wow wow! Grattis” och Melina Criborn skriver ”Omg!!!! Grattis fina fina ni”.

Alexandra Bring har sedan tidigare döttrarna Lou och Tula. 

Influencern Evelina Sigetty har fått tvillingar: ”Obeskrivlig känsla”

Fotografen och influencern Evelina Sigetty och hennes partner Mehmet Yilmaz har fått tvillingar! På Instagram delar hon en söt bild på de två små pojkarna med orden: ”Obeskrivlig känsla”. 

Evelina Sigetty, 27, har i sitt yrke som fotograf jobbat med flera av Sveriges största kändisar och influencers, som Jocke och Jonna och Margaux Dietz. När hon var gravid mådde hon illa och berättade att hon kräkts ”dubbel så mycket. Så när det var dags för ultraljudet får hon reda på varför. På skärmen fick hon nämligen se att det var två hjärtan som tickade – något som det tog det en stund innan hon insåg betydde att hon väntade tvillingar.

– Jag kommer aldrig prioritera dem efter något annat, utan alltid ha dem först i åtanke hela tiden, berättade Sigetty i en intervju med mama.

I en post på Instagram avslöjar nu influencern att tvillingarna fötts – och att det blev två pojkar. Grattishälsningarna väller in bland kommentarerna. Bland annat skriver Camilla Hamid: ”Så så söta 😍😍😍😍”, Malin Gramer skriver ”Men guuuuud♥️♥️ STORT GRATTIS” och Antonija Mandir ”Världens finaste små pojkar ❤️❤️”. 

På Instagram berättar Sigetty även i sina stories att hela familjen fått åka hem från BB med orden: ”Vet inte hur jag ska förklara känslan, väldigt skönt men också även läskigt”.

Stort grattis önskar vi på mama hela familjen! ❤️

 

Artisten Mandy Moore har fått en son: ”Vi är så tacksamma”

Mandy Moore har blivit tvåbarnsmamma! 38-åriga artisten och skådespelaren har välkomnat sitt andra barn, sonen Oscar Bennett Goldsmith. Det berättar hon själv på Instagram. Förlossningen ska ha gått snabbt och enkelt: ”Oscar Bennett Goldsmith kom lite sent men med mycket självkänsla (och en enklare/snabbare leverans än sin storebror, till stor glädje för hans föräldrar).” 

Hon fortsätter: ”Varje ordspråk är sant: våra hjärtan har fördubblats i storlek och kärlekens omedelbarhet är häpnadsväckande. Han är bortom ord och vi är så tacksamma för vår familj på fyra!”

Baby Ozzie blir lillebror till parets första son, August ”Gus” Harrison, 20 månader.

Moore släppte sitt nya album ”In Real Life” tidigare i år.

 

Kodjo Akolor och Olga Nikrasova har fått sitt tredje barn

Radioprofilen Kodjo Akolor, 40, och hans fru Olga Nikrasova Akolor, 38, har fått sitt tredje barn. Paret fick vänta i två veckor efter sitt beräknade förlossningsdatum, som enligt Olgas Instagrambio var 13 september, innan sonen gjorde entré.

Det är Kodjo som avslöjar nyheten på Instagram, där han också passar på att hylla sin fru.

”Efter många om och men. Där Olga Akolor var en birth slay queen! Så är äntligen den senaste medlemmen i team Akolor, aka the Akolorians äntligen här. Den 27 september 04:08 föddes vår grabb.”

Radioprofilen har stora förhoppningar om sonens framtida prestationer.

”Welcome to the world, my boy. Hoppas att han hinner lösa inflationen och alla andra problem i världen inom kort”, skriver Kodjo.

Paret har ännu inte avslöjat vad den nyfödde sonen ska heta. Sedan tidigare har de sonen Zion, 6, ochdottern  Zoë, 4, tillsammans.

 

Adriana Lima har blivit trebarnsmamma

Adrianan Lima har fött en son och blivit trebarnsmamma. Foto: Foto: Instagram/Stella Pictures

Adriana Lima, 41, har fått sitt tredje barn – det första ihop med pojkvännen Andre Lemmers. Supermodellen går ut med nyheten på Instagram, genom att posta en närbild på den nyfödde sonens högra öga.

Det var på TikTok som supermodellen Adriana Lima i vintras avslöjade att hon väntade sitt tredje barn, genom att posta en video där hon visar upp ett positivt graviditetstest. Barnet är det första ihop med pojkvännen Andre Lemmers. Adriana har sedan tidigare döttrarna Valentina, 12, och Sienna, 9, tillsammans med sin exman, basketspelaren Marko Jarić.

Adriana Lima visar upp sitt positiva gravidtetstest. Foto: TikTok

Nu har barnet – en liten son – fötts i Santa Monica, Kalifornien, något Adriana valde att gå ut med genom ett Instagram-inlägg. Men i stället för det sedvanliga BB-fotot på en liten skrynklig hand eller fot postade modellen en närbild på ett bebisöga. I bildtexten förklarar hon anledningen:

”Cyan är färgen mittemellan grönt och blått på det synliga ljusspektrat. Cyan är färgen på vattnet i Bora Bora och Maldiverna, platser på vår familjs bucket list. Cyan är numera vår favoritfärg...färgen på vår bebispojkes ögon. Välkommen till vår värld CYAN LIMA LEMMERS”, skriver Adriana Lima och avslöjar också att sonen födes 29 augusti. 

I en uppdatering i Instagram Stories tackar Adriana för alla lyckönskningar och beklagar att hon inte hunnit besvara dem.

”Många matningar och blöjbyten hindrar mig från att svara alla individuellt. Tack och kärlek till er alla”, skriver hon.

 

Rebecca Fredriksson har fått en dotter: ”En drömförlossning”

Rebecca Fredrikssons första förlossning kantades av stor dramatik. Nu har influencern fått sin revansch. På självaste mors dag fick hon den finaste presenten, en liten dotter, skriver hon själv på Instagram.

”Är helt mållös, så otroligt tacksam – en drömförlossning”.

Rebecca Fredriksson fick en dotter på mors dag.

Influencern och inredningsstylisten Rebecca Fredriksson och hennes partner Henrik har fått en dotter. På sociala medier har hon lagt upp flera bilder från BB på nytillskottet. Hon skriver: 

”I går fick jag den finaste morsdagpresenten utav dom alla. Hon kom igår i raketfart & jag fick verkligen min revansch.”

Hon har i tidigare intervjuer med mama berättat om sin tidigare dramatiska förlossning med sonen Dylan:

– Det var en väldigt tuff förlossning med mycket dramatik då jag förlorade nästan 1,7 liter blod, fick livmoderinfektion, hög feber och Dylan föddes mer eller mindre livlös med navelsträngen hårt runt sig. 

Rebecca Fredriksson har varit väldigt öppen kring händelsen på på sociala medier och säger själv att hon fått mycket pepp och stöttning där. 

Rebecca Fredriksson vid babyshowern, tillsammans med sin partner Henrik och lillebror Dylan. Foto: Privat/Rebecca Fredriksson

På frågan vad hon tycker är det bästa med att vara mamma svarade hon:

– Det allra bästa med att vara mamma är helt klart kärleken. Jag trodde på riktigt inte man kunde älska någon så här mycket. Det är så häftigt! Och att se världen ur sitt barns ögon, Dylan har lärt mig så mycket. 

Svenska Anna har fått barn med Hollywoodstjärnan Michael Sheen

Anna Lundberg från Helsingborg och Hollywoodstjärnan Michael Sheen har fått tillökning. Skådisparet avslöjade den glada nyheten i sociala medier med en söt bild på en bebishand och orden: ”Och bara sådär... var det en till apa som hoppar i sängen.”

Foto: Chris Ashford / Instagram / TT NYHETSBYRÅN

Michael Sheen, 53, och partnern Anna Lundberg, 27, har fått sitt andra barn. Svenska skådespelaren berättade om familjelyckan på Instagram med en bild på en liten bebishand som griper tag i pappa Sheens lillfinger. Hon skriver att barnet föddes den 19 maj, men varken kön eller namn nämns.

Paret är sedan tidigare föräldrar till dottern Lyra, 2, och Sheen har sedan tidigare även dottern Lily Mo, 23, med sitt ex Kate Beckinsale.

Sheen berättade om graviditeten i mars då han postade en bild på familjens händer kärleksfullt placerade på Annas rundade gravidmage: ”I dessa mörka tider, här är vårt lilla ljus”.

Michael Sheen har medverkat i filmer som ”The Queen” och ”Twilight”-trilogin och tv-serien ”Masters of Sex”. Han är också känd karaktärsskådespelare som har gjort många klassiska roller på brittiska scener.

Anna Lundberg kommer från Helsingborg. Även hon jobbar som skådespelare. Under de senaste åren har hon studerat på den ansedda scenskolan American Academy of Dramatic Arts i New York.

LÄS ÄVEN: Kändisar som är gravida och ska få barn 2022 

FLER KÄNDISAR SOM FÅTT BARN 2022:

Rihanna har fått barn – födde en son i Los Angeles

Superstjärnorna Rihanna och ASAP Rocky har fått sitt första barn, skriver TMZ. Paret välkomnade en pojke den 13 maj, enligt sajten.

Det var i januari som artisterna Rihanna, 33, och ASAP Rocky, 33, berättade att de väntade barn. På bilder visade Rihanna upp sin gravidmage när hon gick tillsammans med pojkvännen hand i hand på gatorna i Harlem, New York.

Nu har paret välkomnat en son och enligt TMZ ska sonen ha fötts redan förra veckan, den 13 maj, i Los Angeles, enligt officiella handlingar.   

Vad sonen kommer att heta är ännu okänt, skriver sajten.

LÄS ÄVEN: Rihannas uppfriskande gravidstil: ”Vägrar mammakläder” 

LÄS ÄVEN: Rihannas fråga till sin doktor: ”Är jag en dålig mamma?” 

LAVU / TT NYHETSBYRÅN

 

Modeprofilen Babba Rivera födde fem veckor för tidigt (igen!): ”Jag är tacksam”

Foto: Christian Vierig / Instagram

Modeprofilen och entreprenören Babba Rivera har fött sin andra dotter Selma, fem veckor för tidigt, vilket var fallet när hon födde första dottern Alma, 1,5.

Svensk-chilenska modeprofilen och entreprenören Babba Rivera är född och uppvuxen i Kristianstad men är numera bosatt i New York med maken Carl Rivera (även han en känd tech-entreprenör), dottern Alma, 1.5, och nu även en liten lillasyster. Till yrket är Babba en slipad marknadsförare som lyfter företag (lanseringen av Uber i Sverige blev en sådan succé att hon hamnade på Forbes lista över världstalanger) eller startar eget för att lansera produkter hon brinner för, vilket nu handlar om hårvård med latinamerikanska influenser.
Nu har hon precis fött sin andra dotter, fem veckor för tidigt, vilket var fallet även när hon födde Alma.  

På sin Instagram skriver hon: ”Låt mig presentera min mors dag-present. Vår lilla flicka bestämde sig för att överraska oss fem veckor för tidigt, precis som sin syster. Först lät hon oss ha en underbar vistelse på Plaza Hotel, och sedan bestämde hon sig gör att det var dags att visa sig den sista morgonen – på mors dag. Vi hann ta oss till vårt valda sjukhus, och kunde välkomna Selma Rivera till världen bara två timmar senare. Jag återkommer med förlossningsberättelse, just nu är jag bara så tacksam och välsignad. Gracias a dios por este milagro de vida” 

Grattis önskar vi på mama!

https://www.instagram.com/p/Cda_LppOru5/

 

”Paradise Hotel”-profilen Nina Glimsell har fått barn: ”Aldrig känt sån kärlek för någon tidigare” 

Under måndagen berättar realityprofilen Nina Glimsell att sonen nu tittat ut. ”Phoenix vår lilla bebis kom i går 1 maj, stor bebis på 3940g och 53 centimeter. Aldrig känt sån kärlek för någon tidigare och ännu mer kär i min kille efter detta, sån supporter genom en tuff förlossning. Kommer berätta allt om min förlossningsupplevelse”, skriver hon på Instagram.  

https://www.instagram.com/p/CdDT9dRo8Ne/

LÄS MER: Stor intervju med Nina Glimsell om tuffa graviditeten

Anton Pehrson och Sofia Lindhe har fått barn: ”Efter många, långa och tuffa timmar”

Anton Pehrson och Sofia Lindhe blev ”tacoparet” med svenska folket när de fann varandra i ”Gift vid första ögonkastet” i SVT. Nu har de blivit föräldrar för första gången. ”Vi mår alla bra och njuter nu av att lära känna varandra”, skriver de på Instagram.

Bebislyckan meddelar de i ett inlägg på Instagram.

”Efter många, långa och tuffa timmar kom i går vår helt perfekta lilla tjej klockan 12.37!”, skriver de och fortsätter:

”Det blir inte alltid som man tänkt sig men vi mår alla bra och njuter nu av att lära känna varandra”, avslutar de och skriver också att mer uppdateringar kommer när de landat.

Grattis önskar vi på mama! <3 

https://www.instagram.com/p/Cc7GdtajGRI/

 

”Unga mammor”-Linn har fått en dotter: ”Kom i raketfart”

Vi har sett Linn ”Tiingelinn” Andersson i ”Unga mammor” och när programmet inleddes hade hon precis blivit mamma till Tindra, 3 månader. Nu har familjen växt, och hon har blivit trebarnsmamma.   

På Instagram berättade hon att förlossningen gått bra men snabbt, och att dottern ska hette Belle: ”I raketfart kom våran lilla prinsessa till oss, 15:00. En liten Belle blev det. Allt har gått bra och Simon var det finaste bästa stödet man kunde ha. Älskar henne redan av hela våra hjärtan”.

Linn tackade även för alla gratulationer och all personal på förlossningen i Örebro som var ”så underbara så man blev tårögd! Det där lilla extra på alla sätt och vis! Både barnmorskor och undersköterskor. Alla som ska föda här i Örebro ni är lyckligt lottade”. 

Efter 24 timmar lämnade de nyblivna föräldrarna BB för att åka hem till resten av familjen. ”Den BÄSTA känslan som finns måste vara när man får ta med sig sitt barn hem. Så overkligt samtidigt som det är så självklart. 🤍” skriver Linn.

https://www.instagram.com/p/Ccp-46XNjne/

Influencern Molly Rustas har blivit mamma: ”Äntligen här”

Molly Rustas och fästmannen Ross Andrew Paquett har blivit föräldrar för första gången. Influencern berättar den glada nyheten på Instagram. ”Han är äntligen här”, skriver hon på sin story.

Det var i oktober som Molly Rustas, 28, berättade på Instagram att hon och Ross Andrew Paquett, 37, skulle bli föräldrar. ”Drömmar slår in”, skrev hon till en video på sig själv och fästmannen. Och nu har familjens nytillskott kommit. På Instagram visar Molly Rustas upp en bild på sonen. ”My world, skriver influencern.

Vi på mama önskar Molly Rustas och Ross Andrew Paquett stort grattis! <3

https://www.instagram.com/p/Cb5JZqlgsF5/


”Bonde söker fru”-paret Lisa och Pontus har blivit föräldrar 

Lisa och Pontus från ”Bonde söker fru” har fått en dotter.

Lisa Lindvall och Pontus Mikaelsson träffades i ”Bonde söker fru” 2020. Nu har de blivit föräldrar till en liten dotter: ”På BF-dagen, vårdagjämningen, kom vår fina prinsessa till världen.”, skriver Lisa Lindvall på Instagram. Efter en tuff förlossning har Bonde-paret välkomnat sitt första barn, en flicka som föddes på förlossningen i Falun den 21 mars:

”Trots den traumatiska förlossningen så mår vi alla bra. Nu tar vi igen oss på BB i några dagar innan vi åker hem”, skriver Lisa på Instagram där hon också delar med sig av några bilder på familjens nytillskott.

https://www.instagram.com/p/CbXjusBDuNu/?hidecaption=true

När vi på mama intervjuade Lisa under graviditeten berättade Lisa bland annat om när hon förra våren fick möjligheten att vara med under sin systers förlossning. 

– Jag tar med mig så mycket fint från den upplevelsen. Framför allt personalen! Vilka hjältar alltså. Efter att jag fick uppleva min systers förlossning så har jag blivit trygg och lugn inför min egen kommande förlossning.

Stort grattis till hela familjen önskar vi på mama!

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Lisa: ”Att vara med på min systers förlossning gjorde mig trygg”


Realityprofilen Vanessa Sarossy har fått en dotter: ”Helt perfekt”

”Ex on the Beach”-profilerna Vanessa Sarossy och Johannes ”Leonidas” Ulmefors har blivit föräldrar. Foto: Privat

Influencern Vanessa Sarossy, känd från programmet ”Ex on the beach”, har blivit mamma. Den lilla dottern föddes kl 06.43 måndag den 21 mars – och hon ”är helt perfekt”, skriver Sarossy själv på Instagram.

”Ex on the Beach”-profilerna Vanessa Sarossy och Johannes ”Leonidas” Ulmefors är ett par sedan våren 2021 och har båda varit deltagare i ”Ex on the beach”, men dock inte samtidigt. Vanessa Sarossy har delat en bild på nyfödda dottern på Instagram där hon skriver: ”Välkommen till världen vår perfekta lilla prinsessa! Vi gjorde det babe @johannesleonidas 🤍🙏🏽 Med en vikt på 3069 gram kärlek och 48cm lång kom hon kl 06.32 den 21 Mars. Hon är helt perfekt, mamma och pappa älskar dig💘”.

När mama pratade med Vanessa i januari berättade hon:
– Jag har alltid drömt om att bli ung mamma och när jag träffade Johannes så kände vi båda ganska snabbt att det kändes rätt. Vi bestämde oss för att jag skulle sluta med p-piller och försöka bli gravid. Det dröjde inte länge förrän jag upptäckte att jag hade blivit gravid efter första försöket!

Nabela Noor har fått en dotter!

Nabela Noor har fått en dotter! Foto: Instagram

Det blev en flicka! Den bangladeshisk-amerikanske influencern Nabela Noor, 30, som har fler än 2,2 miljoner följare på Instagram, fick i onsdag en liten dotter tillsammans med maken Seth Martin. Noor skriver själv på Instagram: ”Vår bebisflicka är här. Seth och jag tar nu tid att läka, vila och vara tillsammans med vår dotter”.

Nabela Noor har varit väldigt öppen om sin kamp att bli förälder. Vägen har inte varit spikrak men i september avslöjade hon att hon var gravid och att det skulle bli en flicka. I en intervju med tidningen People sa hon:

”Vi är så glada över att dela att vi ska få en flicka. Det känns så overkligt. Jag har alltid velat ha en allra bästa flickvän.”

Opokua Britton har fått sitt andra barn: ”Aldrig varit så stolt”

Foto: Privat

Opokua Britton har blivit tvåbarnsmamma. På självaste kvinnodagen den 8 mars föddes hennes andra barn. 

”Aldrig varit så stolt och stark i hela mitt liv. Nu ska hjärnan komma ikapp. Tack för allt stöd och pepp jag fått på resan fram till denna stund ❤️💕❤️”, skriver Opokua på Instagram där hon också delar en bild från förlossningspoolen.

Skådespelaren Jennifer Lawrence har blivit mamma

Jennifer Lawrence och Cooke Maroney. Foto: TT

Skådespelaren Jennifer Lawrence fick sitt första barn i slutet av februari, tillsammans med maken Cooke Maroney. Stjärnan har varit väldigt försiktig med att kommentera såväl sitt äktenskap, som graviditeten och det kommande livet som förälder.

Dilan Gwyn om livet med en nyfödd: ”Magiskt och utmanande”

Dilan med Eira Aurora. Foto: Privat

Vi har sett skådespelaren Dilan Gwyn i tv-serierna ”Två systrar” och ”Älska mig”.  Nu spelar hon in årets julkalender i SVT – och har också blivit mamma, till en dotter.

För mama berättar hon om det nya livet med lilla Eira Aurora, den tuffa förlossningen och hur det är att jobba samtidigt som man har en nyfödd.

– Det är magiskt och utmanande. Det varvas mellan att kännas både surrealistisk och helt fullkomligt naturligt. 

LÄS MER HÄR: Dilan Gwyn i intervju med mama om mammalivet